Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сум бисексуалка. Сега ќе почнеш да ме убедуваш дека сум психичи пореметена?
Лажеш, знам дека не си.
Башка гледаш дека јас и ти само се поткаруваме кога ти ги браниш онаквите?

Лажеш, знам дека не си.
Башка гледаш дека јас и ти само се поткаруваме кога ти ги браниш онаквите?

Од каде знаеш дека не сум? Ме познаваш лично? :)
Дури и да е така, пак би ги бранела. Имам еден куп блиски луѓе со таква ориентација. Некои од нив ми се како браќа и сестри, прекрасни личности! И сега јас треба да го занемарам тој факт, само поради тоа што не се како мнозинството?
Што те занима нечиј сексуален живот тебе? Како тоа влијае на тебе? Да не си латентен хомосексуалец случајно? ;)

Бивша ми е. Не лаже.
И двете лажете ;)
Од каде знаеш дека не сум? Ме познаваш лично? :)
Дури и да е така, пак би ги бранела. Имам еден куп блиски луѓе со таква ориентација. Некои од нив ми се како браќа и сестри, прекрасни личности! И сега јас треба да го занемарам тој факт, само поради тоа што не се како мнозинството?
Што те занима нечиј сексуален живот тебе? Како тоа влијае на тебе? Да не си латентен хомосексуалец случајно? ;)
Гејовите го срамат машкиот род, а и башка љубовта треба меѓу маж и жена да се створи, а не помеѓу ист род.
Не заборавај Адам и Ева биле, а не Адам и Адам, Ева и Ева ;)

Гејовите го срамат машкиот род, а и башка љубовта треба меѓу маж и жена да се створи, а не помеѓу ист род.

Епа ајде тогаш штом у библијата биле Адам и Ева, да не се легализираат хомосексуални бракови. Ама да се легализира инцест, пошто децата на Адам и Ева се ебеле меѓу себе.

И двете лажете ;)

Тебе ќе те лажам, дојдено и е до тоа.
Инаку љубовта се ствара насекаде, и меѓу маж и жена, меѓу маж и маж и меѓу жена и жена. Ако Адам и Ева ти се единствен аргумент против хомосексуалноста пикни се под перница и не диши.
Еве ги Адам и Ева.

Абе човек со вас не може да се разбери, никако да сватите дека треба да се стави СТОП НА ХОМОСЕКСУАЛНОСТА, а не да се поддржува!!!
Тебе ќе те лажам, дојдено и е до тоа.
Инаку љубовта се ствара насекаде, и меѓу маж и жена, меѓу маж и маж и меѓу жена и жена. Ако Адам и Ева ти се единствен аргумент против хомосексуалноста пикни се под перница и не диши.
Еве ги Адам и Ева.
И тоа баш на YouTube ги има -.-
Арамота за тој што го направил ова.

Абе човек со вас не може да се разбери, никако да сватите дека треба да се стави СТОП НА ХОМОСЕКСУАЛНОСТА, а не да се поддржува!!!

А за инцестот што праиме?

А за инцестот што праиме?
Остави инцестот. Да го земеме крадењето како грех, настрана хомосексуалноста, ако по дифолт хомосексуалците одат во пеколот тогаш Сунгерот Боб ќе им прави друштво. :icon_lol:

Тој не постоел, каде пишува во Библијата?

Па како се ширел човечкиот род? Ако на почетокот биле само Адам и Ева... нивните син и ќерка со кого се пареле за да остават потомство? Меѓу себе. Ако брат и сестра имаат секс, тоа е инцест, така?

Остави инцестот. Да го земеме крадењето како грех, настрана хомосексуалноста, ако по дифолт хомосексуалците одат во пеколот тогаш Сунгерот Боб ќе им прави друштво. :icon_lol:
Очигледно си хомосексуалец.... сама си кажа дека ќе одиш во пеколот :D

Ти реков де, бивша ми е АнФем. Ја шо ќе горам во пеколот ај се помирив со тоа, ами за тебе што правиме? Педераана и ти у котелот заедно.

Па како се ширел човечкиот род? Ако на почетокот биле само Адам и Ева... нивните син и ќерка со кого се пареле за да остават потомство? Меѓу себе. Ако брат и сестра имаат секс, тоа е инцест, така?
Ти беше на место на настанот, а и башка тоа не го пишува во Библијата.

Ти тбеше на место на настанот, а и башка тоа не го пишува во Библијата.
А ти па беше на местото на настанот па виде бог дека ги створил Адам и Ева?
Башка пишуе у библијата. Убаво те прашаа ако бог ги створил Адам и Ева, со кого се таквуале синовите и ќерките нивни? Кажи си...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom