Хипхоп културата надвор од нашите граници

• Креатор на темата Креатор на темата ThugProphet
  • Време на започнување Време на започнување
Автоматски споено мислење:

Game Over за Drake...K Dot го погреба!

^^
Шо ќе кажите за beef - от меѓу Кендрик и Дрејк?
Дрејк никогаш не би добил ваков дуел, многу е мек за да диса, иако спотот со комбето алудирајќи на Maad City, му е топ замисла. Јас како фан на Кендрик сметам дека вокабуларот на Кендрик е далеку пред Дрејк, додека Дрејк има добра продукција, а во вакви дуели лирицистот победува.

Како и да е, оддамна немало некој beef (освен Еминем, ама тој со сите се има дисано). Ја размрдаа малку сцената.

Имам впечаток дека овој beef е многу добар исцениран публицитет за двајцата и за хип-хоп културата.

Имам впечаток дека овој beef е многу добар исцениран публицитет за двајцата и за хип-хоп културата.
Не верувам дека е изрежиран, преминаа граници мешаат мајки жени деца ... Инаку интересен земјотрес се случува на рап сцената во Америка, еве сега задно е смешниот очаен дис што го направи синот на Diddy it / Diddy not - Christian Combs и тоа према 50 Cent и Eminem, исто така се запукаа Soulja Boy vs. Metro Boomin / 21 Savage каде делува дека ќе има пукање и ќе падне и крв, Melly у затвор, NBA YB у затвор, Диди ги изебал пола од америчиве машки рапери у шупче итн ...

Знам овој Реља вади нешто сосема друго од оној прав хип хоп ама оваа му е баш раперска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom