Хипстери, помодари, Распеани скопјани и слични битија

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ниту до сега сум бил нити имам намера во иднина да земам партиска книшка а уште помалку за некој да трчам. За разлика од тебе кој си на платен список на Сорос. И кој е дежурен адвокат на рамковните.
П.С Ајде продолжете со форум патриотизмот не мислам денов со Први Архи Бригади, Соросоиди и "Неутралци'' да го потрошам денот.

Платен список на Сорос? Немаш со што друго да ме нападнеш, нели? Го кажа ова и покрај тоа што јавно покажувам колку презирам соросоиди. И после Леандра немала аргументи... :tapp:

Платен список на Сорос? Немаш со што друго да ме нападнеш, нели? Го кажа ова и покрај тоа што јавно покажувам колку презирам соросоиди. И после Леандра немала аргументи... :tapp:
Јаде гомна за сите што се неутралци, пошто во мозочето негово нелогично е некој да не е од некоја партија. Нели она познатото, или си со нас или си против нас, нема трето. Ако мрчиш нешто за власта, одма си бре соросоид и тоа е ФАКТ :pos:
А најјако му е она, немам јас време вас да ви објаснувам, и го глеаш после 2 саата уште е тука :facepalm:

Види ако ти и сличните како тебе ви треба Амин да искочите на протести. Не значи дека сите луѓе во државата се како вас. А за фактите па имам дестици сведоци кој биле на тие протести. Вие што немате ништо освен да лепите партиски етикети и да плукате по власта и да изиграцате "неутрални'' друго ништо не знаете. Јас го имам тој комфорт да не искочам да гласам на избори во Март и не ни искочив да гласам за никој, за разлика од вас ''неутралните'' кој се испотепавте да гласате за опозиционери и продолжувате да глумите ''Неутралци''. Тоа неколку јавно го кажаа и на форумот пред модераторите да им ги избришат нивните мислење и тие мислења после нив. А според тоа ''неуталните'' како плукаат само по тие на власт и ништо не им се допаѓа од нив,а еден збор немаат лошо кажано против отпорашите истите тиен напротив биле на многу протести заедно со отпорашите и они биле ''неутрални". :pos:

Јас убаво ти реков да излезиш од Холивуд филмот али ти никако несакаш да ме послушаш. Еве за тебе и анкета ќе отворам, кој мисли дека Лион е вмровски газолижач со долгогодишно искуство и најдобри оценки за лижење?
Устата ти се има исушено од цицање, а гледам и мозокот веќе ти има последици. Неможиш ти мене да ме натераш да фалам влада која пере пари, не мрдна со мал прст, ниту има било какви резултати или да ме тераш да ја споредувам со една влада која за половина на населението е мртва. Неможиш ти мене вмровски сељачки финти да ми продаваш од стилот тогаш ами како беше. Тие само во штаб можете да си ги кажувате и репризирате. Тоа е најглупата стратегија за проста широка народна маса. Хеј Лион абе јас не сум проста ниту сум необразована сељачка да прифатам таква стратегија, не ми дозволува образованието кое го имам да правам такви безрбетни споредби. Неможиш да ме тераш да фалам апаши! Макар и на трепки да застанеш, макар и десет налепници да ми залепиш, неможеш да ме натераш да кажам убав збор за апаши! 2013 се овие апаши, кога ќе има други апаши пак и нив терај ме да ги фалам.

Работа прва.
Имаме нова придавка во македонскиот јазик, сителу, мислам дека синоним на лажго, лицемерен, врти г'з. Дефинитивно треба да се најде во речникот. Благодариме Леандра...

Или пак како главно заболување може да се употреби зборот Латас. Кога ќе речат имаш фатено Латас ќе значи истото дека си лажго, лицемерен, врти г'з и дека најчесто пушта метастази наречени Миленкови и Јанкови метастази, секако главниот збор е Сител - се сителоса што значи заболил од Латас и пуштил Миленкови и Јанкови метастази :cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom