- Член од
- 12 мај 2005
- Мислења
- 289
- Поени од реакции
- 11
gerard напиша:Или си или не си.
Не реков дека сум... реков дека некогаш би сакала да бидам, а сега колку е тоа возможно... тоа е друга тема :wink:
Крши ти нога утре на испитите!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
gerard напиша:Или си или не си.
streets_of_dublin напиша:Важи....Ајде!!!gerard напиша:С
Да ти одоворам на првото прашање- не можам сама да живеам како хипик! Но, ако запознаам луѓе кои ја имаат истата желба и на кои не би им пречело некоја година да скитаат по улица.... се разбира дека би станала хипик. Идеалите се многу силни.
Не бе само да докажам колку бедна смисла за хумор имам......Gizo напиша:ти само заради дрогата
Не дека течело мед и млеко.....Gizo напиша:испадна дека хипиците се криви за проблемите во светот, ко демек пред тоа мед и млеко течело
MSV напиша:Не дека течело мед и млеко.....
Али сега е за по никаде.......
Не ова ти се вика......Ме мрзи да пишуем зашо у позадина имаме проба а ја пишуем со лева рука зашо со десна трзам по гитарата!!!streets_of_dublin напиша:MSV напиша:Не дека течело мед и млеко.....
Али сега е за по никаде.......
Ова веќе ти се вика 'зборам колку да си останам на ставот' :wink:
WOW!!!streets_of_dublin напиша:Чекај, чекај... MSV - мочање спроти ветер? :lol:
Те знам ја тебе од панк форумите...
Хех! Вежбај таму, не губи време на форуми :wink:
Go AWAY!!! :viol1: :viol1: :viol1:natasa напиша:Licno jas nemozam da gi smislam takvite tie se nekorisni za drzavata. :wink: izvinete site hipici![]()