Хип хоп културата во Македонија

Еве ви едно како доказ колку е лош рапот во USA! Изгледајте го целото клипче, интересното започнува после првите 10тина секунди!

Imase prasanje koj bese u sabotata u castro..
Ja ne bev i iskreno ko sto razbrav ne treba ni da zalam a ne ni zalam iskreno :))))

nemoj grl da zalish , veruj mi ne faleshe ti sigurno:) aj enjoy . koj beshe sigurno znae kako beshe so ogled na toa so nemashe golema posetenost...pozdrav

Ја бев у кастро али зачуден бев од малата посетеност незнам шо беше причината иако имаше доста добри групи на чело со Шорти од Србија

N.R.G clan, Green Out, Dzaka, Edinstvena, Puka Kozmetika, Klan Istok, SAF, Snoopy MC, Alidz, Billy, .... ... ... so eden zbor.. SE!

abe ne bese loso vo sabotata ama ne bese i nesto dobro, ednostavno izgubiv dragoceno vreme koe mozev popametno da go potrosam. no ne se zalam

nemoj grl da zalish , veruj mi ne faleshe ti sigurno:) aj enjoy . koj beshe sigurno znae kako beshe so ogled na toa so nemashe golema posetenost...pozdrav
Do I look like I gives a fuck дали фалев или не на журка исполнета со педерчиња и фегетчиња облечени во широко на кој мама и тато им рекле дека се рапери? Или исполнета со оние фаци што му го лижат гзот на Аго само ради потреба од публицитет?
Абе ај Брчка не заебаај.. Шо мислиш мене ми се стресоа ради постов?
..Darling.. I don't give a damn :smir:

Do I look like I gives a fuck дали фалев или не на журка исполнета со педерчиња и фегетчиња облечени во широко на кој мама и тато им рекле дека се рапери? Или исполнета со оние фаци што му го лижат гзот на Аго само ради потреба од публицитет?
Абе ај Брчка не заебаај.. Шо мислиш мене ми се стресоа ради постов?
..Darling.. I don't give a damn :smir:
U dont give a fuck, I dont need a fuck :P
inace ne bea site vo siroko, jas bev vo tesno sto zboris na pamet a isto taka imase i mn novi facki sto ne sum gi videl do sega na zurka......me raduva sto ima zainteresirani no me zagrizuva toa sto starite ne bea.
SRAM DA VI E hah

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom