Хип хоп културата во Македонија

Гласав за чиста околина бидејки имат супер песни.
Ама исто така има и други групи добри на пример Третата Дивизија од струмица ај да не набројувам сега знам премногу.

legija grin aut kako i da se se spored mene nesto nevideno rimite se taka dobro osmisleni glava boli alal da im e i neka prodolzat taka tie edinstvena iopcija nemaat smisla vo pesnite rimite im se plitki isto taka toni od urb.dimenzija e mnogu dobar :zver:

Јас не сум многу по рапот ама заради брат ми морам да кажам дека ТЕМНАТА СТРАНА се стварно,ептен ОК !!!!!!!!!!

ЦРВЕНОКОСА напиша:
Јас не сум многу по рапот ама заради брат ми морам да кажам дека ТЕМНАТА СТРАНА се стварно,ептен ОК !!!!!!!!!!

Ова го кажуваш зашто така ти рекол брат ти, зашто многу ги почитува ТЕМНАТА СТРАНА или затоа што ТЕБЕ многу ти се свиѓаат???

Во секој случај, до сеа немам сретнато човек (металец, рапер, трансер....) да не го почитува АГО (ТЕМНАТА СТРАНА)
Тоа кажува колку е АГО :zver:

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Ова го кажуваш зашто така ти рекол брат ти, зашто многу ги почитува ТЕМНАТА СТРАНА или затоа што ТЕБЕ многу ти се свиѓаат???

Во секој случај, до сеа немам сретнато човек (металец, рапер, трансер....) да не го почитува АГО (ТЕМНАТА СТРАНА)
Тоа кажува колку е АГО :zver:
Има некој на прајват или мсн да ми прати нешто од Аго?

На SoundClick се симнуваат мислам или пак дај ми мсн или е-маил ке ти испратам неколку песнички од АГО и од АГАТО....овој вториот е од бт но и он е закон..

јас имам скоро се од овој ЅВЕРОВ на мојот аватар (АГО), кој сака, нека повели на MSN, ке му пратам!

Поздрав!

hahaha
ne be bate vrcak e najpoznat zs tatkomu go izvade na scena.
zs drug mu gi pisit pesnine za zenski.
zato e najpoznat, od takvi ko tebe so nikogas ne si izlegol v park da sedis na beton da pies vino za da se stoplis. zato be batulec. od luge so ne ja videle realnata strana na zivotot(ulicata) znajs ona surovata. zs ne e sve vo ona narodnata"tato nosi mama mesi". trebit malce sam da se snajs. cel zivot nemat da te ranit nekoj ke dojt vreme sam da si nosis i da si mesis a nemat da znajs kako se prajt to.
zaradi takvi e toj najpoznat

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
јас имам скоро се од овој ЅВЕРОВ на мојот аватар (АГО), кој сака, нека повели на MSN, ке му пратам!

Поздрав!
Точно така, :zver:
www.soundclick.com/mkrap за секој што сака макрап песни ( Моја е страницата )
www.soundclick.com/makrap исто така.... ( Страната е на Макрап форумот )

Не е :zver: туку :zver: и ПОЛ ! :D ... хехе ...
Дефинитивно АГО ( ТЕМНАТА СТРАНА ) е Д БЕСТ ! :) ....

!!! Respect - THE FATHER OF MACEDONIAN RAP - AGO - Respect !!!

Zasto nema EDINSTVENA OPCIJA da se glasa?!?!
oni ako ne se podobri od site eve. Imaat brz rap,rimi, SE.

Ме интересира дали вие шо толку го обожавате Аго знаете шо му значи името :)....значи
Што значи АГО ??..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom