Хемороиди

• Креатор на темата Креатор на темата Vladus
  • Време на започнување Време на започнување
Ako ova bide lekot, ke te castam sto ti dusa saka :D
За 1 недела ги заборавив од дневен ред. :) Ама за секој случај земав + за уште една недела и еве до ден денешен раат сум ако имаш проблем обавезно зимај.

Јас конечно ги решив хемороите и сега сум раат. Со лек кој го купив во вид на бонбони. Нема да верувате за 3 недели сум како нов. Алал вера на човекот што го направил овој лек. Нема глупи мачкања што не помагаат, само едно бонбонче пред јадење. КОНЕЧНО се отарасив !

Od kade gi nabavi i kolku se? Daj informacii.

Јас купив од овие апчиња
Мене ова ми помогна многу! Имав внатрешни хемороиди, за една недела ми ги среди. Алал вера.
Па ќе видиме за 1 недела и ќе ви пишам што како ;)

Јас купив од овие апчиња
Па ќе видиме за 1 недела и ќе ви пишам што како ;)
Избегавај алкохол посебно црно вино, љуто и мрсно. А овие ми помогнаа комплетно да се излечам.

Пишува на упатството. Уствари ова како бомбици слатки се на облик...ЈА џвакаш и ја голташ :D

Под тоа мрсно влегува ли пилешко и било каков друг вид пилешко месо. Исто така сметаат ли чоколадите и другите слатки нешта ?
А за мрсно мислев на продукти од свинско. Пилешко не е проблематично.
Нормално смета чоколадото зошто иритира какаото што го содржи. Бело чоколадо мислам дека помалку би сметало.

А за мрсно мислев на продукти од свинско. Пилешко не е проблематично.
Нормално смета чоколадото зошто иритира какаото што го содржи. Бело чоколадо мислам дека помалку би сметало.
Фала ти другар ;)

Додека идев на работа неколку колеги се жалеа дека имаат хемороиди и купија некоја маст Modolex се викаше, и колку што знам таа маст им помогна на нив. Не сум сигурен ама мислам дека не е баш евтина. Околу 600 денари е една туба.

2013 bidejki ne sretnav skoro otvorena tema za hemoroidi,pa zatoa zapocnav nova..
inace imam isprobeno od Modolex,ama ne pomaga..

Додека идев на работа неколку колеги се жалеа дека имаат хемороиди и купија некоја маст Modolex се викаше, и колку што знам таа маст им помогна на нив. Не сум сигурен ама мислам дека не е баш евтина. Околу 600 денари е една туба.

Ne e problem za parite.. Imam isprobeno .. ama ne pomaga.. Na koj kako reagira :S ..

Има еден многу добар лек.... идеш на доктор и тој ти го препишува. Ако не фати првиот, вториот лек што ќе ти го даде ќе ти помогне ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom