Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
ovoj problem go imam (sto se koci na 45 % instalacija), samo na forza horizon, ima i nekoi drugi igri sto mi gi dade deckoto so xboxot sto se igraat bez problem. zasto bas na ovaa igra mi se desava toa?
Pa zosto ovaa ti si ja pravel.tie sto zarabotuvaat od toa imat drugi tehniki na snimanje
Ti sam mozes da si gi snimas xgd2 tie se lesni za xgd3 malce potesko

ejjj kako be drugi tehniki na snimanje... jas specijalno rezac kupiv i 10 verbatim diskovi denes... 1000ce vo voda a?

Последно уредено:
Купив xbox 360 slim, со флешнат двд драјв.. па ако може да ми објасните неколку работи.
1. како можам да откријам на кој начин е флеширана конзолата, дечкото кажа дека не била отварана и матичната не е пипната?
2. дали смеам да направам апдејт на xbox live?
3. на какви дискови да си ги режам игрите и од каде може да ги набавам истите?
4. дали може да се игра онлајн?
вака,ќе ти одговорам само на 3 и 4 прашање др не ги знам.
3.цедињата се викаат Dual Layer,можеш да режеш и на Maxell(50 денари) и на Verbatim(100 денари).
4.Онлајн може да се игра,меѓутоа треба да платиш gold membership мислам дека 12 месеци да играш е 40 долари,а каде се плаќа тоа незнам.

вака,ќе ти одговорам само на 3 и 4 прашање др не ги знам.
3.цедињата се викаат Dual Layer,можеш да режеш и на Maxell(50 денари) и на Verbatim(100 денари).
4.Онлајн може да се игра,меѓутоа треба да платиш gold membership мислам дека 12 месеци да играш е 40 долари,а каде се плаќа тоа незнам.

веќе сам сфатив за 3 и 4, Maxell 65 платив за еден диск (во вода), а денес купив пакет од 10 вербатим дискови за 650 денари во анхоч. и режач купив Asus DRW-24B3ST, го прочитав на некој сајт дека може да реже XGD3...

ejjj kako be drugi tehniki na snimanje... jas specijalno rezac kupiv i 10 verbatim diskovi denes... 1000ce vo voda a?
Druze ja od iskustvo ti kazuvam ne 1000 ce neznam kolku potrosiv pred da se otkazam.ne maxell ne verbatim sve zivo i divo probav i na kraj se otkazav i pocnav da si kupuvam gotovi od oglas

Druze ja od iskustvo ti kazuvam ne 1000 ce neznam kolku potrosiv pred da se otkazam.ne maxell ne verbatim sve zivo i divo probav i na kraj se otkazav i pocnav da si kupuvam gotovi od oglas

сепак не е логично луѓето што продаваат на пазарче да можат а јас што си се сметам за врвен компјутерџија да неможам :D with Google everything is possible. Ќе ве известам за ден два за мојот sucess rate.
сега за сега 0/1 успешни.

сепак не е логично луѓето што продаваат на пазарче да можат а јас што си се сметам за врвен компјутерџија да неможам :D with Google everything is possible. Ќе ве известам за ден два за мојот sucess rate.
сега за сега 0/1 успешни.
Ok

Сега кога успеа, откриј им на останатите како го реши проблемот. ;)

па за почеток наместо Maxell, режев на Verbatim диск, и бидејќи режачов неможе да реже на 2.4х, во ImgBurn го селектирав "Perform OPC Before Write" and it worked like a charm.

Sucess rate so far: 50 %
1/2

Да се надоврзам за ова со цедеава,денес јас исто режев игра на вербатим и 1 пат ми дават ерор на 53% од режењето дали некој знајт зошто?пошо ова вејке ми беше 4 игра и од сите до сега 3 со ги имам режено не ми даде ероро само на "fight night champions",а на нба 14,ф1 13 без проблем си ги напрајв шо се по 8,13гига,а ова со 7 и нешо не го дорежи,дали е до играва за да барам нов торент или е до режачов? Чаре

Ми се расипа драјвот, е сега ако уплатам Голд пример 1 месец, ке може да купувам онлине игри и да ги играм или не?

Ми се расипа драјвот, е сега ако уплатам Голд пример 1 месец, ке може да купувам онлине игри и да ги играм или не?

да можеш да си купиш игри онлајн и да ги играш без диск, а голд немора да уплаќаш доколку несакаш да играш онлајн...

status code 3151-417f-1380-2203-c000-001

Неможам никако да го упдејтувам, и да сакам да влезам на Лифе ми бара прво упдејт ,ова изгледа дека може ми е расипан двд драјвот па дава грешка, а и пробав да купам играм од пц, ми вика извини ова не е за твоја регија, тоа значи дека неможам да купам онлине игри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom