- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.263
- Поени од реакции
- 8.379
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2. Не.
3. Вербатим
4. Не
moze malku po-detalno i argumentirano, koga veke go imam xboxot bar i da naucam nesto.
За да играш онлине ти треба Xbox live
https://live.xbox.com/en-US/Home
Од кога ке земеш и се прикачиш може да дознаат дека имаш флешувана конзола и ке те банираат, тоа значи дека нема да можеш да играш онлине веке.
Ако се поврзе онака само на Xbox live и направи апдејт, не би требало да има никаков проблем. Банираат (или бар порано) кога играш онлајн со пиратски игри па така можеа да детектираат дека ти е чипуван.
Не мора на Вербатим да реже, може и на поефтини, си работи ко што треба.
За онлајн треба да се прати и секогаш ќе има ризик од бан. Освен ако не се играат само оригинални игри на посебен профил кој ќе биде само за тоа.
неmoze li da mi se odflesira konzolata so apdejt/ ili hardverski e flesot/
Znaci vaka toa sto na 45 posto imas greska se vika pike na layer break tamu igrata preminuva od prviot ba vtoriot sloj.vtoroo cim ti go javilo toa sega veke konzolata ti e flagirana za ban taka da ako odis na live ima golemi sansi da dobies ban pokasno ke ti pisam kako da go proveris toanovo prasanje, ja izrezav forza horizon na maxwell dvd, i pri instalacija na konzolata na 45 procenti mi dava error. dva pati probav. isto i so play now, za vreme na loading mi dava unable to read disc properly neso taka, mi vika da go iscistam diskot od prasina i da ja restartiram konzolata. go napraviv i toa pak nesaka. e sega.
pri rezenje nemase nikakov problem, osven toa sto morav na x4 da rezam zaradi rezacot no za vreme na rezenjeto se idese kako podmackano. sledev tutorijal od youtube, gi napraviv site postapki pravilno so burnermax, abg360 i imgburn....
me interesira do sto e problemot.. do torentot, diskot - maxwell, rezacot, asus drw 24b3st - go ima na listata podrzani rezaci za xdg3 ili pak do konzolata - ne mi se veruva deka stalno na 45 posto pravi problem....
ovoj problem e samo na forza horizon - prvata igra sto ja izrezav, i neznam dali da probam pak na verbatim disk bidejki ako problemot ne e do diskot, dzabe ke upropastuvam uste 1.
Znaci vaka toa sto na 45 posto imas greska se vika pike na layer break tamu igrata preminuva od prviot ba vtoriot sloj.vtoroo cim ti go javilo toa sega veke konzolata ti e flagirana za ban taka da ako odis na live ima golemi sansi da dobies ban pokasno ke ti pisam kako da go proveris toa
Tocno rezenjeto so banovite vrska nema megotoa koga gi snimas diskovite ili se identicni so originalite ili ne se. Koga igrata e snimena 100 posto tigas se vika deka e stealth kopija koja sto dokolku imas lt 3.0 i xbox live nema sansi da idi deka igras piratsko dvd zatoa i se vika stealth. E sega site drugi kvazi kopii ostavaat traga vo sistemot tie tragi se vikaat flag, jas nerekov deka sigurno ke budes baniran meguta imas dobri sansi dokolku odis na live bez razlika dali igras online pieatski igri ili samo go cepkas lajvot flagot i za tie sto igraat online i za tie samo sto pravat update i ist. Kodot e failed to check aplication protection A.P 25. Ima mnogu drugi kako tebe microsoft ne bsnira eden po eden tie koga pravat ban wave milioni konzoli se baniraat posledniot mislam bese 2010 dali ke ima uste nikoj ne znaeshit shit shit... ima izlez od ova?
#edit
го побарав терминот на интернет и неможам да најдам ништо.
Spike na layer break, dava nekoi rezultati sto se povrzani so rezenjeto za banovi i takvi raboti vrska nema...
Tocno rezenjeto so banovite vrska nema megotoa koga gi snimas diskovite ili se identicni so originalite ili ne se. Koga igrata e snimena 100 posto tigas se vika deka e stealth kopija koja sto dokolku imas lt 3.0 i xbox live nema sansi da idi deka igras piratsko dvd zatoa i se vika stealth. E sega site drugi kvazi kopii ostavaat traga vo sistemot tie tragi se vikaat flag, jas nerekov deka sigurno ke budes baniran meguta imas dobri sansi dokolku odis na live bez razlika dali igras online pieatski igri ili samo go cepkas lajvot flagot i za tie sto igraat online i za tie samo sto pravat update i ist. Kodot e failed to check aplication protection A.P 25. Ima mnogu drugi kako tebe microsoft ne bsnira eden po eden tie koga pravat ban wave milioni konzoli se baniraat posledniot mislam bese 2010 dali ke ima uste nikoj ne znae
A za lek dali ima prasaj go Donev on poveke se razbira vo xbox ja neznam
Ne ti go razbiram prasanjevoа како другите игри ми ги цепа без проблем?
Ne ti go razbiram prasanjevo