Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки колко би ме коштало Xbox 360-wireless контролер за ПЦ, на старо? Знам дека ке треба и едно усб-уредче да земам што ги фаќа сигналите(има на Али-Експрес).

какво усб треба??? имам јас 2 џоистика од 360 па да си го поврзам на пс да си играм.

Kupiv xbox 360 slim na staro od spanija ( mn malku koristen ) i nov sum u svetov na xbox, ve molam da mi objasnite nekoi pobitni stvari na koi treba da pazam i tn... I sakam da prasam dali e podobro da go cipuvam ili ne, dali ako go cipuvam treba da im recam ByeBye na site online raboti i site aplikacii za gleanje filmovi i drugi aplikacii kako na primer Twitch?

Здраво,
Би сакал да знам да не има некој по форумов сo X360USB кабли или слично, па да ми го врати ромот на сток, за да стаам xk3y, иначе иам phat, lite-on, jasper.. :)

Како што пишува насловот продавам Xbox 360 Slim 250 gb донесен од Австралија со еден контролер HDMI кабел и игри кои се
-Forza Motosport 3
-Star Wars The Force Unleashed
-Star Wars The Force Unleashed 2
-Grand Theft Auto IV & Episodes from Liberty City
Xbox е во одлична состојба користен само 6 месеци поради тоа што многу скапи игрите
За цената можеме да се договориме по ПП но јас еве давам цена од 15 000 или 16 000 денари
Ако темата е ставена на погрешно место ги замолувам модераторите да ја преместат
Икбоксот е во одлична состојба
:)
14+-+1

Последно уредено:
Како што пишува насловот продавам Xbox 360 Slim 250 gb донесен од Австралија со еден контролер HDMI кабел и игри кои се
-Forza Motosport 3
-Star Wars The Force Unleashed
-Star Wars The Force Unleashed 2
-Grand Theft Auto IV & Episodes from Liberty City
Xbox е во одлична состојба користен само 6 месеци поради тоа што многу скапи игрите
За цената можеме да се договориме по ПП но јас еве давам цена од 15 000 или 16 000 денари
Ако темата е ставена на погрешно место ги замолувам модераторите да ја преместат
Икбоксот е во одлична состојба
:)
14+-+1
во цената и миљето оди така?

Ај препорачајте добри Спортски и Tactical Shooter игри !

Ај препорачајте добри Спортски и Tactical Shooter игри !
за спортски земи нешто фифа, или нба.
мислам дека nba 2k11 ми беше најинтересна, ама не знам зошто :D , а и поновиве не се лоши (не сум голем фан, така да прашај некој што знае :P )
Fifa Street ми беше интересна, ама не за долго, и не ако ја играш сам :D
претпоставувам дека сегде е препорачана fifa 2014, ама ја немам играно:)
ако сакаш нешто поразлично, Skate игрите не се лоши, а во последно време излагаат и доста верзии од Trials :)
најдобро ќе биде да си симнеш демо верзии, има од сите овие, па да видиш сам :)

а за tactical shooter специфично, мислам дека најдобро ќе бие да земеш од Tom Clancy сериите, ама некоја од постарите..
а гледам дека и Sniper Elite ја сакаат доста, па претпоставувам дека и таа го има тоа tactical feeling шо им недостасува на денешниве shooters :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom