Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Докторе да ти поедноставам jtag e mod за супербрзо пронаоѓање на xbox live(доколку играш online) и уште побрзо банирање од истиот сервис,тоа е што се однесува до негативната страна доколку сакаш да го чиповаш иксбоксот со jtag,значи збогувај се со играње онлине нема upgrade на дашбордот нема ништо,е сега позитивното е што можеш да ги играш овие аркадните игри како alan wake american nightmare само си ја префрлаш преку usb на хард диск и си фураш,потоа новоизрежаните игри исто така можеш да ги играш
на начин само ја инсталираш играта на хард диск и го забораваш двд-то значи не ти треба повеќе двд-то за верификација доколку ти е jtag-nat иксбоскот,понатаму можеш да си го уредуваш аватарот така што си спушташ од нет најразлични облеки или гаџети за аватарот, ги префрлаш исто преку usb на хард диск и тоа го правиш бесплатно без да трошиш пари на илјадници поени за купување на истите што е донекаде исплатливо посебно за веќе банираните или отпишаните од xbox live:)

Докторе да ти поедноставам jtag e mod за супербрзо пронаоѓање на xbox live(доколку играш online) и уште побрзо банирање од истиот сервис,тоа е што се однесува до негативната страна доколку сакаш да го чиповаш иксбоксот со jtag,значи збогувај се со играње онлине нема upgrade на дашбордот нема ништо,е сега позитивното е што можеш да ги играш овие аркадните игри како alan wake american nightmare само си ја префрлаш преку usb на хард диск и си фураш,потоа новоизрежаните игри исто така можеш да ги играш
на начин само ја инсталираш играта на хард диск и го забораваш двд-то значи не ти треба повеќе двд-то за верификација доколку ти е jtag-nat иксбоскот,понатаму можеш да си го уредуваш аватарот така што си спушташ од нет најразлични облеки или гаџети за аватарот, ги префрлаш исто преку usb на хард диск и тоа го правиш бесплатно без да трошиш пари на илјадници поени за купување на истите што е донекаде исплатливо посебно за веќе банираните или отпишаните од xbox live:)
Фала ти :) само што ја сум редовен на лајв..

На Џои ке му послужи ова, он е баниран од лајв :)

На Џои ке му послужи ова, он е баниран од лајв :)

Да и тоа како, уште некој да кажи кај го прават или некој добар туторијал како јас да го направам. И почнувам уште вечер :)

Да и тоа како, уште некој да кажи кај го прават или некој добар туторијал како јас да го направам. И почнувам уште вечер :)

6500 во IDC. Сам тешко е да го направиш.

Малце офф топик но да ве прашам

Да не има некој тука студент случајно ми треба да му ја искористам ајсик картицата ако дозволи секако :)

Стигнаа денес слушалките. Почетна цена 800 денари.

cTxBJ.jpg

Иако нема никаков гемплеј прикажано знаеме дека доаѓа играва некаде при крајот на годинава.

Дај бе слушалкиве некој? Никој ли не е заинтересиран или пак цената ве плаши, што е проблемот? Слушалките се топ, еднаш не се искористени... ги нарачав кога играв на Live ама се плашам од бан и не сум се уклучил некое време затоа ги продавам.

Mass effect 3 бара да биде со лт 3 или може на старово да го играм?

decki , fala vi na site za reklamata :)
imate po 1 igra gratis cim se pojavite tuka :)
Inace stiga slednovo ( utre bi trebalo da se tuka)
Original igri za xbox360, PS3, Wii i 3DS, link na: http://www.idc.com.mk/ORIGINALNI_IGRI.zip
Nintendo 3DS consoli , Xbox360 250 GB bundle + kinect ( neznam dali ke se hakuva ke vidime)
Xbox360 Wireless Speed Wheel
Xbox360 Licensed MadCatz Wheel Force feedback (solenko ke bide ali top)
Xbox360 Saitek joystick
3 months LIVE card
2100 points Microsoft ( za pazaranje na LIVE)
PSP konzoli, Wii consoli, Wii balance board, Wii accessories pack

:)

decki , fala vi na site za reklamata :)
imate po 1 igra gratis cim se pojavite tuka :)
Inace stiga slednovo ( utre bi trebalo da se tuka)
Original igri za xbox360, PS3, Wii i 3DS, link na: http://www.idc.com.mk/ORIGINALNI_IGRI.zip
Nintendo 3DS consoli , Xbox360 250 GB bundle + kinect ( neznam dali ke se hakuva ke vidime)
Xbox360 Wireless Speed Wheel
Xbox360 Licensed MadCatz Wheel Force feedback (solenko ke bide ali top)
Xbox360 Saitek joystick
3 months LIVE card
2100 points Microsoft ( za pazaranje na LIVE)
PSP konzoli, Wii consoli, Wii balance board, Wii accessories pack

:)

Секоја чест што се реши да донесеш волан со Force Feedback, се надевам ќе успееш да го продадеш. Јас би го купил, ама веќе си земал лиценциран мајкрософт-ов на старо. Forza 4 вреди за тоа!

Иначе, за Mass Effect 3, пачувајте си ја со Backup Creator-от и ќе си работи перфектно и на LT 2.0, за оние кои не одат на Live.

Ја играте FIFA Street? Не играм никад фифа, али ова е многу јака ствар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom