Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некој игра COD MW2 или Black Ops мека ме addne ке играме заедно MAKEDONECOT

Па ко да прочитав дека може од логитех некои од 800-1000 ден.? ништо ондак од грција или бугарија ќе зеам, не ми се исплати од овде...

Не може, мора да е сертифициран од Microsoft.

Има енкрипција на гејмпадиве, нема шанси со "неоригинален", односно несертифициран од Microsoft. А такви нема да најдеш под 30 евра - никаде...

Jas 0/2 :)

Ne mi se igrase pojke, a i (ako jas se prasuvam, normalno) pederski epten me tepa, so created players :)

Јас? По грешка ми играше. Незнаев дека ќе ми го стави и него. Ама 74 е он. Не е нешто многу јак.

--- надополнето ---

Ако некој игра COD MW2 или Black Ops мека ме addne ке играме заедно MAKEDONECOT

Сега се уклучувам на Black Ops

Нека ме адне кој е онлајн да играме една фифа
Gamertag:
Woofer92LIVE

чекам да ми се ослободи искбоксот :toe:

Пробајте го Ultimate Team 11 на Фифа додека можете, веднаш ќе ве зарази.

Сеуште непоразен. 6/6
Што се исклучи?
јас ја имав таа чест прв да те победам (ако прифатиш иако едната на 3-1 за мене и снема конекција, втората 2-2 при продолженија пак снема нет) ако има некој да изиграме ајде.

јас ја имав таа чест прв да те победам (ако прифатиш иако едната на 3-1 за мене и снема конекција, втората 2-2 при продолженија пак снема нет) ако има некој да изиграме ајде.

Појол ме победи пред тебе.

Појол ме победи пред тебе.

Е па, ако некој друг те победил пред Finally, зошто тогаш не update - уваш информации на форумов, за да знаеме дека не си повеќе 6/6 ? :pos2::pos2::pos2:

Protiv kogo igrav?

Deckoto me tepase 3-0 prvata i 1-0 vtorata igra. Moram da napomenam deka epten brzo igrase :)

A da ve prasam, vie igrate Fifa11 aktivno ili mene ednostavno ne me biva? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom