Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.859
- Поени од реакции
- 52.924
Банирам сум од лајф ова одма го пробувам ова![]()
1. Морате да имате постар dashboard, значи да не ви е апдејтуван.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Банирам сум од лајф ова одма го пробувам ова![]()
1. Морате да имате постар dashboard, значи да не ви е апдејтуван.
Има начин а тоа е да го однесеш да ти го флешуваат иксбоксот или во најмала рака сам да си го флешуваш, ова второво не ти го препорачувам ако ти е прв пат оти 99 одсто ти се шансите да го заебеш.Иначе и јас сум заглавен во иста ситуација како твојата го инсталирав најновиот kinect dashboard предвреме,а ете сега гледам имало начин да се заобиколи новата AP 2.5 заштита од microsoft ама тоа важи за тие што се со стариот dashboard за нас не важи, затоа како велат трпение спасение ама тоа ти е кога се залетуваме пред време ќе си плаќаме сега,а од друга страна може така е и подобро наместо да се мислиш што треба да направиш следно за да можеш да ја играш секоја наредна игра што ја содржи оваа заштита можеби најдобро е да се флешува иксбоксот сега за сега и да не му се мислиме мн бар не во наредните 2-3 години додека не излезе некоја нова заштитаГледам не фаќа. Има некој начин да се прави downgrade?
Има некој фифа11? Да изиграме една. Сите ги тепав.
Add-ни ме DXak , само што не знам дали уште ми трае трајалот на иксбокс лајв, немам играно 2-3 недели.
Бесплатно е викендов. Да догледам Чезли, па ке се уклучам.
Add-ни ме DXak , само што не знам дали уште ми трае трајалот на иксбокс лајв, немам играно 2-3 недели.
На нет ја глеаш челзи?
besplatno? epa aj koj e za vecer fifa,pes da izigrame?Бесплатно е викендов. Да догледам Чезли, па ке се уклучам.
Која е најефтина опција за втор џојстик?
Три варијанти
1. Во странство - во Грција налетав на жичен гејмпад, цена 30 евра, не е од Microsoft, затоа и поефтин...
2. Во Македонија - ако имаш веќе жичен Xbox 360 гејмпад, можеш да си купиш PS2-to-Xbox360 адаптер од Буњаковец и да приклучиш џојстик од Плејстејшн 2 на него. Адаптерот е 900 денари, гејмпадите багатела...
3. Во Македонија - Кај Драган, жичен гејмпад - 2100 денари.
Друго...нема.![]()