Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам не фаќа :). Има некој начин да се прави downgrade?
Има начин а тоа е да го однесеш да ти го флешуваат иксбоксот или во најмала рака сам да си го флешуваш, ова второво не ти го препорачувам ако ти е прв пат оти 99 одсто ти се шансите да го заебеш.Иначе и јас сум заглавен во иста ситуација како твојата го инсталирав најновиот kinect dashboard предвреме,а ете сега гледам имало начин да се заобиколи новата AP 2.5 заштита од microsoft ама тоа важи за тие што се со стариот dashboard за нас не важи, затоа како велат трпение спасение ама тоа ти е кога се залетуваме пред време ќе си плаќаме сега,а од друга страна може така е и подобро наместо да се мислиш што треба да направиш следно за да можеш да ја играш секоја наредна игра што ја содржи оваа заштита можеби најдобро е да се флешува иксбоксот сега за сега и да не му се мислиме мн бар не во наредните 2-3 години додека не излезе некоја нова заштита:).
Јас од другата недела му го праќам на Драган мојот xbox 360 нека го флешува таму бар така ке ми е мирна главата и нема да му се мислам веќе вака или онака требало да направам за да ми играаат игрите.

Има некој фифа11? Да изиграме една. Сите ги тепав.

Која е најефтина опција за втор џојстик?

Три варијанти

1. Во странство - во Грција налетав на жичен гејмпад, цена 30 евра, не е од Microsoft, затоа и поефтин...

2. Во Македонија - ако имаш веќе жичен Xbox 360 гејмпад, можеш да си купиш PS2-to-Xbox360 адаптер од Буњаковец и да приклучиш џојстик од Плејстејшн 2 на него. Адаптерот е 900 денари, гејмпадите багатела...:)

3. Во Македонија - Кај Драган, жичен гејмпад - 2100 денари.

Друго...нема. :)

Три варијанти

1. Во странство - во Грција налетав на жичен гејмпад, цена 30 евра, не е од Microsoft, затоа и поефтин...

2. Во Македонија - ако имаш веќе жичен Xbox 360 гејмпад, можеш да си купиш PS2-to-Xbox360 адаптер од Буњаковец и да приклучиш џојстик од Плејстејшн 2 на него. Адаптерот е 900 денари, гејмпадите багатела...:)

3. Во Македонија - Кај Драган, жичен гејмпад - 2100 денари.

Друго...нема. :)

Па ко да прочитав дека може од логитех некои од 800-1000 ден.? ништо ондак од грција или бугарија ќе зеам, не ми се исплати од овде...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom