Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Колку чекаше за флешување и колку пари те чинеше?

Па чекав 2-3 саати, ама мојот нешто нејќеше и ми рече до сега тоа не му се десило, иначе околу 20 минути е флешувањето, можда и побрзо, зависи колку гужва има. Вчера јас кога бев не чекав никој пред мене, а по мене донесоа 4-5 за флешување така да има гужва ама ипак брзо оди....

Мене ме кошташе 600 ден. слушам муабети дека зависно од драјвот и плочата можно е и 1000ка ама најубаво да го прашаш Драган.

--- надополнето ---

Дајте gametag да ве аднам у пријатели ;)

ProRyu29

Во чест на другар ми што е попален по Street Fighter 4. :)
Всушност и ради него се конектирав на лајв, во месецот јас ништо не играв...ама баш НИШТО.

ProRyu29

Во чест на другар ми што е попален по Street Fighter 4. :)
Всушност и ради него се конектирав на лајв, во месецот јас ништо не играв...ама баш НИШТО.

а бе не е битно бар едно другарче да имам :)

Него играл ли некој нешто од следново, да каже искуство:

Red Dead Redemption

Enslaved Odyssey

Splatterhouse

Apache Air Assault

Fist Of The North Star Kens Rage

Castlevania Lords Of Shadow?

Red Dead Redemption

Enslaved Odyssey

Splatterhouse

Apache Air Assault

Mozam da ti kazam samo za Red Dead Redemption deka igrata e fantasticna. Ako si igral nesto prethodno od Rockstar onda znaes deka kaj niv nema utka. Open world igra so golema mapa, odlicna prikazna odlicni misii sve 10 od 10 ocena(Joey ne ja preporacuva posto bila dosadna spored nego). Jas bi ti ja preporacal igrata samo ako mislis da ja igras nemoj da procitas sto ke se sluci na krajot od storijata posto nema da se vneses tolku vo samata storija koja ja prikazuva igrata. I multiplayerot e eden od najdobrite na pazarot koi se nudat u momentot. Dosta raboti koi ke te zanimavaat koga ne gi igras glavnite misii a ima i dosta side missions, ako si igral GTA ke me svatis sto sakam da ti kazam. Svrti ja igrata pomini ja glavnata storija pa pisi impresii.

Mozam da ti kazam samo za Red Dead Redemption deka igrata e fantasticna. Ako si igral nesto prethodno od Rockstar onda znaes deka kaj niv nema utka. Open world igra so golema mapa, odlicna prikazna odlicni misii sve 10 od 10 ocena(Joey ne ja preporacuva posto bila dosadna spored nego). Jas bi ti ja preporacal igrata samo ako mislis da ja igras nemoj da procitas sto ke se sluci na krajot od storijata posto nema da se vneses tolku vo samata storija koja ja prikazuva igrata. I multiplayerot e eden od najdobrite na pazarot koi se nudat u momentot. Dosta raboti koi ke te zanimavaat koga ne gi igras glavnite misii a ima i dosta side missions, ako si igral GTA ke me svatis sto sakam da ti kazam. Svrti ja igrata pomini ja glavnata storija pa pisi impresii.

Ауу одлично, баш такви игрици сакам :) фала, ќе ја пробам сигурно па ќе пишам импресии ;)

Ајде кој сака на лајв може безпари до 29ти овој месец (белким нема да ме банират :)

Ако има некој муда да игра нека ме стави за пријател да можеме да се пукаме

Gamertag - MAKEDONECOT

Red Dead Redemption ај сингл плеер можеби да ја истрпиш некако, ама мултиплеер ја играв кај комшијава и е лом. Значи дадена ти е цела мапа ОГРОМНА се тепате 8 души (се тепаш ако го видиш некаде на мапата) а ако го видиш само нишаниш си ауто аим и го тепаш од 2 киломерти со пиштолче!!!

Можеби има повеќе модоби ова она, ама тоа што го пробав е за никаде.

Каква е состојбата со банирањето на ЛАЈВ? сакам да се вклучам за да направам апдејт на ПЕС11.Значи само апдејт а не да играм..колкави се шансите за бан?

Red Dead Redemption

Enslaved Odyssey

Splatterhouse

Apache Air Assault

Castlevania ти е интересна игра Hack n Slash и трае едно 16-18 саата пошо е на 2 диска (јас ја неам свртено бидејки неам време али имам играно малце и изгледа интересно , прво пробај со цеде 1 па види).
Red Dead Redemption мене ми беше одвратна игра и изглеа најлоша игра која сум ја играл оваа година ( знам дека голем дел од лугето ја сакаат али мене ми беше ептен тапа).
Fist Of The North Star Kens Rage немој пак да помислиш на играва пошо е СРАЊЕ ...
Splatterhouse интерсна е баш сеа до 3та стаза сум, ако сакаш крваво тепање симињај.
Enslaved е многу интересна али немав и за нејзе да ја свртам па затоа види ја на нет.

Каква е состојбата со банирањето на ЛАЈВ? сакам да се вклучам за да направам апдејт на ПЕС11.Значи само апдејт а не да играм..колкави се шансите за бан?

Шансите се никакви за да те банираат само за апдејт. Треба да играш за да те банираат

Банирањето не е инстантно така да можеш слободно да го симнеш апдејтот. Освен ако не ти е обележана конзолата од предходно за бан.

Шансите се никакви за да те банираат само за апдејт. Треба да играш за да те банираат

Може и без играње онлајн да се јаде бан.

You will need:
1- An Xbox 360 with a dash equal to or older than 9199.
2- A FAT32-formatted, Xbox-compatible, pen drive.
3- The contents of this torrent.

Instructions:
1- Install the 9199 update (included in this torrent) by unpacking the $systemupdate folder in the root of your pen drive and plugging it into your 360. Start up the 360 to initialize the update. Delete the files from the pen drive when this is done.
2- Install the Kinect Adventures update (included in this torrent) by unpacking the $systemupdate folder in the root of your pen drive and plugging it into your 360. Start up the 360 to initialize the update. Delete the files from the pen drive when this is done.
3- Install the Kinect Animals update (included in this torrent) by unpacking the $systemupdate folder in the root of your pen drive and plugging it into your 360. Start up the 360 to initialize the update.
4- Your Xbox 360 should now be updated to 2.0.12416.0.
5- Insert either AC: Brotherhood or NFS: Hot Pursuit, with original wave, into your Xbox 360 and start the game. It will ask you to update, do so.
6- Play the game!

Ова е постапката за апдејтирање на поновиот Dashboard и избегнување на заштитата од новите игри (Hot Pursuit и Assassins Creed: Brotherhood), кои потоа ќе можете да ги играте без да плаќате пари за флешување. Наводно, ЌЕ РАБОТИ И ЗА СИТЕ СЛЕДНИ AP 2.5 игри.

Единствените два проблема со ова:

1. Морате да имате постар dashboard, значи да не ви е апдејтуван.
2. Најверојатно и со обично конектирање на Live, веднаш ќе пиете бан.

Предности:

1. Не мора да плаќате 600-1000 денари за флешување
2. Ако веќе имате банирана конзола, ви е гајле. :)
3. Ако не планирате да играте на Live, ви е гајле. :)

Барајте го по торентите, под име "Anti-AP2.5." - ако не можете да најдете, аднете ме на мсн и ќе ви го пратам, околу 100 мега е.
Јас не го испробувам ова засега, бидејќи Need for Speed ја имам на PC, a AC: B не ме привлекува толку во моментов за да се замарам, си играм други игри. :)

Кога банираат го заклучуваат и хард дискот или само неможеш да влагаш на live? Зошто кога ја ставив AC: Brotherhood најверојатно ми ја flag-нале конзолата, кога ке проверам со Xval ми вика Failed AP25 challenge, изгледа ако се ставам live нареден пат ке пијам бан, или не?

Кога банираат го заклучуваат и хард дискот или само неможеш да влагаш на live? Зошто кога ја ставив AC: Brotherhood најверојатно ми ја flag-нале конзолата, кога ке проверам со Xval ми вика Failed AP25 challenge, изгледа ако се ставам live нареден пат ке пијам бан, или не?

Порано го банираа хардот, сега само те банираат од Live. :)

А за вториов дел, не знам што да ти кажам, мислам дека ќе те банираат следен пат кога ќе се поврзеш, бар така разбрав јас - дека секој кој ја ставил AC:B без LT+ е автоматски означен...

Банирам сум од лајф ова одма го пробувам ова :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom