Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
44462423.jpg

Им честитав и официјално хахахаха

на idc.com.mk 250 gb slim модел е 21 000,а 4гб модел пишува 17500

Па нели од Грција ќе земаш?

--- надополнето ---

Јас немам хард диск не ни исталирам игри на усб, цело време го матам од на двд во просек по 4 часа на ден ЦЕЛА ГОДИНА. Здрав како коњ е фурат како будала. А за слимот да не правам муабет тој па ич гајле ќе нема....

Него Мајкрософт потврди дека сепак ќе има HALO филм, затоа изиграјте барем Halo Reach или барем гледајте го трејлеров. Еден од најскапите трејлери направени за една игра.
Одвојте 1 минута верувајтеми ќе ве наеши.

Да ама многу зависи какви двд-а користиш, каков двд-ром имаш и т.н. И тоа дека многу побрзо се вчитуваат од хдд останува исто ко и нжтоа дека немора да пазиш да не го изгребеш хдд-то ;)

Нема врска дали е стар или слим за тоа дали ќе трае ласерот кога и на новите слим модели им ставаат двд ром од старите или ист како тие на старите (ако е чипуван)

Па нели од Грција ќе земаш?

--- надополнето ---

Да ама многу зависи какви двд-а користиш, каков двд-ром имаш и т.н. И тоа дека многу побрзо се вчитуваат од хдд останува исто ко и нжтоа дека немора да пазиш да не го изгребеш хдд-то ;)

Нема врска дали е стар или слим за тоа дали ќе трае ласерот кога и на новите слим модели им ставаат двд ром од старите или ист како тие на старите (ако е чипуван)

Редам какви двд ќе ми паднат во рака, од лајна па до супер лајна

Според рекламава одсекогаш се спремале за кинект хахахахах

Абе луге на арена излезе Splatterhouse (Многу крвава игра = игра за мене :) ) и пишува wave 6 значи може да ја играме иако го имаме новиот пач барем така мислам ...

Абе луге на арена излезе Splatterhouse (Многу крвава игра = игра за мене :) ) и пишува wave 6 значи може да ја играме иако го имаме новиот пач барем така мислам ...

Можит да се играт мати слободно

Оу јеа ! вечер после факс ќе биде крвови :vozbud:

By installing certain Kinect game updates in a certain order, you can safely install the updates included with certain AP 2.5 games safely (Assassin's Creed: Brotherhood or Need for Speed: Hot Pursuit), and subsequently play them without getting flagged.

Еве инфо од торентот на bitgamer, ама хаков работи на постари dashboards. Еве:

"For Dashes 9199 or older. Compatible with all drives."

Јуху! :)

Конечно излезе новиот firmware

Код:
Official release of C4E’s iXtreme LT+
- Supports Benq and Liteon Drives (74850, 83850V1, 83850V2, 93450)
- Optimized PFI code to accommodate AP25 SS data
- Defeats current AP25 protection
- Protects console from logging AP25 violation
- Full disc stealth used by default
- Waveless booting, disc images are assumed to be correct!
- Split-Vid used as default

If booting an AP25 title without AP25 SS game will not boot but will still be protected from logging AP25 violation on current dash 2.0.12611.0
If LT+ encounters an unknown AP25 challenge, game will not boot but console will still be protected from logging AP25 violation on current dash 2.0.12611.0

AP25 SS are region specific for region locked games (Current Example NFS: Hot Pursuit is both PAL and NTSC – 2 different AP25 Patches)

If you boot the AP25 titles without LT+ you will probably be flagged for a ban.

You cannot spoof a different model drive as that can now be detected. With this release of LT+ you HAVE to have an original Benq or Liteon.

LT+ for slim 9504 is next followed by LT+ for slim 0225

Thanks go to Team Jungle for their hard work and efforts in the development process.
Thanks go to Team Xecuter for their generous support and input to this project.

You can download the current batch of AP25 Patches from [url]http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=58118[/url]

Деновиве ке го однесам да ми го флешуваат едвај чекам да ја пробам AC: Brotherhood :)

Конечно излезе новиот firmware

Код:
Official release of C4E’s iXtreme LT+
- Supports Benq and Liteon Drives (74850, 83850V1, 83850V2, 93450)
- Optimized PFI code to accommodate AP25 SS data
- Defeats current AP25 protection
- Protects console from logging AP25 violation
- Full disc stealth used by default
- Waveless booting, disc images are assumed to be correct!
- Split-Vid used as default

If booting an AP25 title without AP25 SS game will not boot but will still be protected from logging AP25 violation on current dash 2.0.12611.0
If LT+ encounters an unknown AP25 challenge, game will not boot but console will still be protected from logging AP25 violation on current dash 2.0.12611.0

AP25 SS are region specific for region locked games (Current Example NFS: Hot Pursuit is both PAL and NTSC – 2 different AP25 Patches)

If you boot the AP25 titles without LT+ you will probably be flagged for a ban.

You cannot spoof a different model drive as that can now be detected. With this release of LT+ you HAVE to have an original Benq or Liteon.

LT+ for slim 9504 is next followed by LT+ for slim 0225

Thanks go to Team Jungle for their hard work and efforts in the development process.
Thanks go to Team Xecuter for their generous support and input to this project.

You can download the current batch of AP25 Patches from [url]http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=58118[/url]

Деновиве ке го однесам да ми го флешуваат едвај чекам да ја пробам AC: Brotherhood :)

Одлично! Едвај чекам да ја пуштам NFS! ;)

Чек како работи ова со фајлот што ќе го спуштам прво да го отворам истото од играта, па да го тргни ап 2.5 па да режам?

Не не мора прво да се флешува со LT+ па после се пачуваат игрите и се режат

Не не мора прво да се флешува со LT+ па после се пачуваат игрите и се режат

Значи, у превод - пак треба да плаќаме 30 евра за флешување.

Ај у курац!

А ние да се договориме и да нарачаме еден Executor Kit, ебате, 30-40 евра се, сигурно ќе се собереме 10 души и ќе го купиме.
Зар Драган секоја година да не коле...

Значи, у превод - пак треба да плаќаме 30 евра за флешување.

Ај у курац!

А ние да се договориме и да нарачаме еден Executor Kit, ебате, 30-40 евра се, сигурно ќе се собереме 10 души и ќе го купиме.
Зар Драган секоја година да не коле...

Она што ти треба е LT Switch. Го поставуваш на ДВД ромот и го оставаш. За секое флешување после поврзуваш само ДВД ромот на САТА и шибаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom