Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
да најбоље е тоа, ама за лето повеќе ;)

е па ај чекам, пушти на casperizam@gmail.com кога ќе моеш

ПЕС-от ја симнав два пати НТСЦ ама само со Шпански и Португалски, и колку и да е интересно коменирањето на почеток, почна да нервира :)

мојот е на старо земен ама скроз нов :) со фалкон плоча е... беше пун со прашина, пошто не беше ич игран, имаше 2 демоа само, ни чипуван ни ништо, така да јас го разработувам :)

"yes verified personally by me. This is the english version with english commentary. Thank you very much."

Еве коментар од торентот...кај и да е ќе се ослободат места, ќе ти пратам.
Не му замеравај на Пујол, он Американец е сеа, затоа појма нема. :D

Одлично! А Riddick 2 ја нема таму?

BTW Ја играл некој 50 cent Blood on the Sand? Ја симнав, па сеа незнам дали да ја режам :)

Одлично! А Riddick 2 ја нема таму?

BTW Ја играл некој 50 cent Blood on the Sand? Ја симнав, па сеа незнам дали да ја режам :)

Ти пишав во некој од претходниве постови дека Riddick: Dark Athena ја има таму, ама нема сидери...

50 Cent е срање игра, јас пре би го потрошил тоа DVD на Vanquish, Bayonetta или ете Mass Effect. :)

И еве еден добар совет за ладењето, од PS3 темата е, ама важи и за Xbox360-ки нели...

Кога ќе исклучиш игра, немој да ја исклучуваш конзолата веднаш, остави да се олади 5мин и да ја сменат брзината кулерите. Ако немаш досега приметено, има различни брзини на кулерот во зависност колку е загреана машината. Барем кај мене, откако ќе исклучам игра, се приметува дека после 3-4 мин забавуваат кулерите.

Колку се движат цениве на 360? (старо/ново?)

200 евра нов слим во странство (хакување плус 5000 денари), нов кај нас околу 16.000 (хакнат со хард-диск), а на старо од 150 па до 200 евра на пазар3.

Иначе, еве ги бе хард-кор пуцачините на Џои...пазете го "пињау пињау, рататата" моментот!

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-deca-sports/101393#

200 евра нов слим во странство (хакување плус 5000 денари), нов кај нас околу 16.000 (хакнат со хард-диск), а на старо од 150 па до 200 евра на пазар3.

Иначе, еве ги бе хард-кор пуцачините на Џои...пазете го "пињау пињау, рататата" моментот!

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-deca-sports/101393#

Иначе за играта незнам колку е забавна ама дефинитивно е НАЈЛОШИОТ трејлер што некогаш сум го видел.

Ти пишав во некој од претходниве постови дека Riddick: Dark Athena ја има таму, ама нема сидери...

50 Cent е срање игра, јас пре би го потрошил тоа DVD на Vanquish, Bayonetta или ете Mass Effect. :)

И еве еден добар совет за ладењето, од PS3 темата е, ама важи и за Xbox360-ки нели...

Е па претпоставував ама јебига, ја симнав и нешто баш нет немам уште за овој месец за други игрици :)

Тоа со ладењето не го знаев баш, али додатниот вентилатор секогаш го оставам бар 30 минути после играње секогаш .

Иначе за играта незнам колку е забавна ама дефинитивно е НАЈЛОШИОТ трејлер што некогаш сум го видел.
Toчно е тоа што го кажува ... Сега не за сите игри ама за ФПС ќе треба со прсти да нишаниш и коа ќе сакаш да пукнеш ќе треба пињау да викаш, a за бобми, RPG и други ствари да не збориме :) Нема друг начин.

Среќен роденден хбох :)

Денеска полни 5 години, уште 4 сигурно ќе не дружи.

Ај нек е жив и здрав :)

Да се пофалам само што ја свртев Modern Warfare (1) и беше прејака, сега ја режам 2ката, па ми текна да прашам, што DVD-a користите најчесто, од кај ги зимате, и за што пари? Јас зимам од кај Драган од тие по 45 што се едни ко проѕирни, од PSX шопот од тие белите безимени имам земено пар пати, али денес земав од тие жолтите Data Write и се КАТАСТРОФА. на едниот лап топ не ги реже, а на другиот ги реже ама после на xbox не ги чита :S

И BTW еве рецимо да зеам Verbatim двд-а, ама пошто ги инсталирам игрите и не ги играм од DVD не разбирам зашто би земал вербатим? ако може некој да објасни... фала :)

Ај поз, идам на NHL 11...

Дечки у план имам да земам едно иксбоксче па сеа вие сте поуаптени кажете кај може да се земе и што пари.Дали се исплати да се земе 4гб Слим модел,или да се иде на сигурно со 120гб хард диск.Моделчево од 4гб мислам дека во Грчка кошта едно 200 евриќи,али затоа хакнувањево кај нас е скапичко...

Дечки у план имам да земам едно иксбоксче па сеа вие сте поуаптени кажете кај може да се земе и што пари.Дали се исплати да се земе 4гб Слим модел,или да се иде на сигурно со 120гб хард диск.Моделчево од 4гб мислам дека во Грчка кошта едно 200 евриќи,али затоа хакнувањево кај нас е скапичко...

Колку е моделот со 120 гб хдд? Мислам дека е боље со хдд ако не е огромна разликата, бар 20 гб (незнам дали има) или па ако имаш некое усб при рака (16 гб) па да го користиш ко хдд. Ако играш цело време на двд многу брзо ќе го рикнеш двд-ромот и плус прилично поспоро се вчитуваат игрите што со тек на време многу нервира :)

Колку е моделот со 120 гб хдд? Мислам дека е боље со хдд ако не е огромна разликата, бар 20 гб (незнам дали има) или па ако имаш некое усб при рака (16 гб) па да го користиш ко хдд. Ако играш цело време на двд многу брзо ќе го рикнеш двд-ромот и плус прилично поспоро се вчитуваат игрите што со тек на време многу нервира :)

на idc.com.mk 250 gb slim модел е 21 000,а 4гб модел пишува 17500

Јас немам хард диск не ни исталирам игри на усб, цело време го матам од на двд во просек по 4 часа на ден ЦЕЛА ГОДИНА. Здрав како коњ е фурат како будала. А за слимот да не правам муабет тој па ич гајле ќе нема....

Него Мајкрософт потврди дека сепак ќе има HALO филм, затоа изиграјте барем Halo Reach или барем гледајте го трејлеров. Еден од најскапите трејлери направени за една игра.
Одвојте 1 минута верувајтеми ќе ве наеши.

Среќен роденден хбох :)

Денеска полни 5 години, уште 4 сигурно ќе не дружи.

Е сега, биди поконкретен, кога честиташ роденден, да се знае на кого му честиташ.
Ти му честиташ роденден на Xbox, а тој е излезен во продажба уште од 2001.
А ако му честиташ 5-ти роденден, тогаш потенцирај дека му честиташ роденден на Xbox 360.
Среќен роденден Xbox 360 !!!

Е така :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom