Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Темава е отворена само за ХВОХ 360 и сите работи поврзани со него. Ако сакате да се расправате за тоа кој е подобар пс3 или ХВОХ 360 отворете нова тема. Не серете на темава глупости и без расправии и навреди ќе ве молам.:nenene:

Пак ПС3 не се продава доволно колку иксбоскот ,

Ме интересира овој дел, ако може да ми објасниш. :kesa:

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2009/09/uncharted2-250gb-ps3-bundle-rm-eng.jpg

Еве ти една причина зашто ПС3 се продаваше, направија слим верзија на ПС3 , Uncharted 2 ја направија ексклузива. не ставија голема цена и се продаваше ПС3то + играта во пакет.

А како што разбрав, ПС3 слимот доаѓал со 250 ГБ хард диск.

И тоа све добиваш за 400 долари, па сега ти види. :smir:

Темава е отворена само за ХВОХ 360 и сите работи поврзани со него. Ако сакате да се расправате за тоа кој е подобар пс3 или ХВОХ 360 отворете нова тема. Не серете на темава глупости и без расправии и навреди ќе ве молам.:nenene:

Кај сретна навреди покажи ми. А и темава е за ХВОХ и се поврзано со него. Не сме оф топик ако го споредуваме со РЅ3.

Полека, без грижи, мило ми е што живна темава и се дискутира.

Мала споредба со PS3 не е на одмет, иако мислам дека работите се јасни од поглед на стратегија - Sony ги уби Microsoft. Можеби има продадено повеќе 360ки, но колку од нив се купени од луѓе како нас, кои немаат ниедна оригинал игра?

Всушност, ако не знаете, со продавањето на конзоли, бар кога ќе излезат на пазарот за првпат, Sony и Microsoft губат пари, а не добиваат ќар. Имаше некоја статистика дека Microsoft во 2006та со секоја 360ка губи по $150. Они парите после ги вадат од секоја продадена оригинал игра, бидејќи земаат процент. :)

Е сеа, за PS3 има нула пиратерија, а 360-ката врие од пиратски игри.

Полека, без грижи, мило ми е што живна темава и се дискутира.

Мала споредба со PS3 не е на одмет, иако мислам дека работите се јасни од поглед на стратегија - Sony ги уби Microsoft. Можеби има продадено повеќе 360ки, но колку од нив се купени од луѓе како нас, кои немаат ниедна оригинал игра?

Всушност, ако не знаете, со продавањето на конзоли, бар кога ќе излезат на пазарот за првпат, Sony и Microsoft губат пари, а не добиваат ќар. Имаше некоја статистика дека Microsoft во 2006та со секоја 360ка губи по $150. Они парите после ги вадат од секоја продадена оригинал игра, бидејќи земаат процент. :)

Е сеа, за PS3 има нула пиратерија, а 360-ката врие од пиратски игри.

Не брат, Microsoft не се секра за пиратерија на xbox- от. Мислиш не знаат како да направат да се игараат само оригинали? Намерно го прават тие тоа си живеат од онлајн играњето. Си купуваш секој месец Live акаунт. А верувајми има милиони. Пример на играта Halo дневно имало по 700.000 играчи, а на килл зоне 2 одвај се збирале 30 000.

ТОА Е ОГРОМНА ПАРА.

Не брат, Microsoft не се секра за пиратерија на xbox- от. Мислиш не знаат како да направат да се игараат само оригинали? Намерно го прават тие тоа си живеат од онлајн играњето. Си купуваш секој месец Live акаунт. А верувајми има милиони. Пример на играта Halo дневно имало по 700.000 играчи, а на килл зоне 2 одвај се збирале 30 000.

ТОА Е ОГРОМНА ПАРА.

Не не, ич не се секира, затоа банира по милион акаунти во 1 ден, така?

Не збори напамет :)

Не не, ич не се секира, затоа банира по милион акаунти во 1 ден, така?

Не збори напамет :)

Па од тие што ќе ги банираат, голем дел пак ќе купат ХВОХ, и пак ќе платат за ХВОХ Live.

Па од тие што ќе ги банираат, голем дел пак ќе купат ХВОХ, и пак ќе платат за ХВОХ Live.

Некој кој користел пиратски игри, пак би фрлил 300 евра за 360ка?

Не би рекол, плус да се знаеше дека е можна заштита, а Microsoft намерно толерира пиратерија, ниедно студио немаше да сака да прави игри за 360ката. Ви кажав од каде земаат пари Microsoft и Sony, од продадените ОРИГИНАЛНИ игри. Тоа live-от е повеќе како додатна заработувачка, бидејќи и така годишната претплата доаѓа ефтино. :)

Еј сега е времето, одете на ebay врие од xbox конзоли банирани и за помалну од 50 $ ги има :smee:

Еј сега е времето, одете на ebay врие од xbox конзоли банирани и за помалну од 50 $ ги има :smee:

А колку би ми дошло да земам една сосе испорака?

И како што сфатив, можеш да играш на нив, ама не можеш да снимаш игри на хард, така? А да сејвуваш, можеш?

Ако е све ок, да си се почастам роденденски со една. :)
Дај линкој некои :)

И како што сфатив, можеш да играш на нив, ама не можеш да снимаш игри на хард, така? А да сејвуваш, можеш?

Јас бе бе брат банирам си играм си правам save све супер. Иначе ако најдеш ето да речеме за 50 долари 2000 денари со free shiping овдека ќе ти земемат 1500 денари и тоа е тоа :smee:

Не можеш ни да сејвуваш. Игра играш, кога ќе ја исклучиш, пак од ново.

Најдобро да го прашаш тој од кај што ќе го купиш дали можеш. Кај Joey, мислам дека е така зошто нема хард диск.

А на ebay преку што се плаќа, може преку овие Visa Electron или како иде?

И од каде ќе знам дека нема да ме заебат, има некои гаранции или слично? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom