Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Можеш слободно. Јас цело време се уклучувам на лајв и симнувам демоа и апдејти за игрите. Веќе една година, и ништо, нема проблем.
sigurno? da ne mi go roknat HDD?

Ништо нема да ти направат. Donev прави упдејт како што читаш, јас многу многу не се замарам ќе чекам fifa 2011 :smee:

Фифа 11 уште од сега чекаш?

Немзјте гајле, мене еден период цело време ми беше иксбоксот поврзан со интернет, околу 2 месеци.

Фифа 11 уште од сега чекаш?

Немзјте гајле, мене еден период цело време ми беше иксбоксот поврзан со интернет, околу 2 месеци.

Не бе се зезам, чекам да видам дали ќе прават дфудбал за светсково првентсво.

Не ќе ти ги извадат батериите од џојстикот.

Не се прај паметен, Microsoft имаше голема акција банирајќи Xboxovi и акаунти. :smir:

Така многу луѓе се заебаа, па сега неможат да играат. :tv:

Не се прај паметен, Microsoft имаше голема акција банирајќи Xboxovi и акаунти. :smir:

Така многу луѓе се заебаа, па сега неможат да играат. :tv:

Тоа беше за MW2, неможат да те фатат ако симнеш некој апдејт за играта.

Da,da vcera se prikluciv i se bese vo red. Simnav apdejt i se e vo red(Fala Bogu :D)
@Joey ke ima igra za svetskoto toa e potvrdeno

пробал некој да игра мултиплеер на лајв, има народ? и дали ако играм MW2 со оригиналка може да фатам бан?

Da,da vcera se prikluciv i se bese vo red. Simnav apdejt i se e vo red(Fala Bogu :D)
@Joey ke ima igra za svetskoto toa e potvrdeno

Би требало да има игра, досега барем така било. Ако има не оечкувам кузнае што, ама се надевам дека голмаот ќе седи во место и нема да јаде толку лобовки како на ова фифава.

Да ве прашам да не е подобра фифа 2009, дека ова 2010 ме нервира многу со тој голманот до центар излегува :smee:

Да ве прашам да не е подобра фифа 2009, дека ова 2010 ме нервира многу со тој голманот до центар излегува :smee:

Да не ти е нешто изменето во опциите? Не излага голманот кај мене. Сигурно нешто си стиснал за да ти излага голамнот.

Да не ти е нешто изменето во опциите? Не излага голманот кај мене. Сигурно нешто си стиснал за да ти излага голамнот.

Абе не излегвит до центар буквално ама до точкана за пенал СИГУРНО излегува и многу ме нервира што му се даваат лобовки премногу лесно.

Абе не излегвит до центар буквално ама до точкана за пенал СИГУРНО излегува и многу ме нервира што му се даваат лобовки премногу лесно.

И мене ми се има случувано тоа, ама ретко. На еден натпревар само, и пак се враќа во нормала. Незнам кај тебе што е проблемот.

Pa koga se vo kontra protivnicki igraci golmanot si izleguva do 11m(penal) za da mu bidi potesko na na napagacot da dade gol. Togas izleguva i mene mi odgovara toa za razlika od PES kade sto golmanite im se napraveni katastrofa. Retko izlegvat a koga ke izlezat sekogas pravat nekakov kiks. Jas poveke sakam golmanot da go vadam(Y) i FIFA mi odgovara a na PES duri e tesko golmanot da se resi da izlezi iako ti toa go baras od nego (Y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom