Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ја проба некој Far Cry 3?
вади проблем вика неподржувачки диск(а на главното мени во хбоксот фино лепо си стои play far cry3 пичку матер да фатат)инаку торентот е од замунда...до душа претходните игри фурат 500...

Само незнам дали и кај други го вади истиот мадафака проблем:confused:

вади проблем вика неподржувачки диск(а на главното мени во хбоксот фино лепо си стои play far cry3 пичку матер да фатат)инаку торентот е од замунда...до душа претходните игри фурат 500...

Само незнам дали и кај други го вади истиот мадафака проблем:confused:

И кај мене исто. Се инсталира на хард диск, ама нејќе да ја пушти. Пробував и со абгх и се тоа ама не работи. Ај некој поискусен ако ја направил нека каже.

И кај мене исто. Се инсталира на хард диск, ама нејќе да ја пушти. Пробував и со абгх и се тоа ама не работи. Ај некој поискусен ако ја направил нека каже.
гелдам ја има и на rarbg...ама сигурно е истото срање како од замунда..или можда не

Ej vaka malku informacii ako moze jas dosega se rasprasuvav za ps 3 gledam probile da se igra piratski igri toa multiman kako go vikaat, ali zatoa treba da imas postar model so 2.55 verzija , a momentalno nov takov nigde.
1.pa sega me interesira za xbox na koj princip se igraat piratskite igri procitav negde duri i piratski moze da se igraat online nekoj igri ?
2. Go vidov ovoj xbox gledam i cipuvan http://www.idc.com.mk/index.php?route=product/product&path=20_59&product_id=180 , dali moze naknadno da se stavi kinect senzor ?
pozz se nadevam deka nekoj ke odgovori.

Ej vaka malku informacii ako moze jas dosega se rasprasuvav za ps 3 gledam probile da se igra piratski igri toa multiman kako go vikaat, ali zatoa treba da imas postar model so 2.55 verzija , a momentalno nov takov nigde.
1.pa sega me interesira za xbox na koj princip se igraat piratskite igri procitav negde duri i piratski moze da se igraat online nekoj igri ?
2. Go vidov ovoj xbox gledam i cipuvan http://www.idc.com.mk/index.php?route=product/product&path=20_59&product_id=180 , dali moze naknadno da se stavi kinect senzor ?
pozz se nadevam deka nekoj ke odgovori.

1. на принцип ставаш двд - играш. може и онлајн, да
2. да

Знае ли некој дали има лек за конзоли со LiteOn 16d5s ДВД?
Било каков hack за да може да се играат режани игри.

Дајте бе кажувајте акаунти да ве аднам на live....
Инаку мојот е mileKITIC10

Играв My Career на НБА 2к13 и го пуштам пак икс боксов и ја пуштам играва се најнормално и да пуштам My Career пак ми вика дека неможе од хард драјв да се пупти пошо бил оштетен фајлот знае некој чаре или слабо?

Играв My Career на НБА 2к13 и го пуштам пак икс боксов и ја пуштам играва се најнормално и да пуштам My Career пак ми вика дека неможе од хард драјв да се пупти пошо бил оштетен фајлот знае некој чаре или слабо?
Пробај го од my career load да направиш од главното мени, и јас го имав тој проблем и би требало да ти се пушта

Гледам некои продаваат пс3 декодирани.. Што им значи тоа декодирани ??? Нели не може да се направи на пс3 да се игра со пиратски игри како што може xbox??

ај мала информација само,да ве прашам сакам да земам xbox360 кинект новиот шо е со сензорот е сега дали можит на новивов со е да се игрет пиратскиве игри ко на pc и шо би све требало да напрајш. се двоумам мегу xbox 360 i ps3 ама демек неможело на пс3 да се игрет пиратски и само оргинал читало,шо би било најубо од овие 2 по мое исти се во све само проблемот е со игриве.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom