- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Halo 4?другар синоќа јадел бан на хбох лајв.. нешто повеќе за тоа ?
Halo 4?другар синоќа јадел бан на хбох лајв.. нешто повеќе за тоа ?
изгледа, во секој случај овој период по паметно би било да не се играат игрите пред нивниот release date..Halo 4?
На Live си, не се будали.Јас ја имам Хало 4, ама не ја пуштам од страв
Па греота е без HD текстури да играш. Иначе овие USB-а ги гледа како сертифицирани во перформанси, така да веројатно како хард-диск може да ги користите. Вербатим марка се.Заебаваат, првото цеде Medal of Honor Warfighter со HD текстури, а второто за сингл плеер како BF3 што беше.
Тачно, плус сега почнаа во Еми Медиа да шиткаат вакви 16гб за 490 ден, што значи добијаш ХД на кој можеш да инсталираш бар 2 игри... се исплати ептенПа греота е без HD текстури да играш. Иначе овие USB-а ги гледа како сертифицирани во перформанси, така да веројатно како хард-диск може да ги користите. Вербатим марка се.
Мораш да имаш цд внатре за да ја пушти играта, тоа е заради заштита од пиратерија. Откако ќе се пушти играта цд-то нема да ти врти но мора да ти биде внатреЈа инсталирав PES 2013 во хард дискот,зошто ми бара CD за да ја игра?
Ете видиш ова не го знаев...Мораш да имаш цд внатре за да ја пушти играта, тоа е заради заштита од пиратерија. Откако ќе се пушти играта цд-то нема да ти врти но мора да ти биде внатре
ја имаш пробано на лајв ? и дали имаше некој проблем со бановиИзлезе Forza Horizon
Незнам, не се уклучувам на лајв јас.ја имаш пробано на лајв ? и дали имаше некој проблем со банови