Fringe
Скитник низ паралелни светови
- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 7.898
- Поени од реакции
- 3.006
Припејд???2001 god b
ese 51 den minuta))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Припејд???2001 god b
ese 51 den minuta))))
Da da togas zedov alcatel Kashikara ahahha onaj debelion i taa bese tarifata mislam 51 den bez ddv ili so ddv ne mi teknuvaПрипејд???
Убаво рече виртуелен па нели и Frog беше виртуелен и ништо не испадна од тоа а башка беше на Cosmofon ако добро се сеќавам сегашни One. Мислам дека некој ја држи топката во место да не проработат ако сакаа да проработат темава одамна немаше да биде активна со ваков муабет односно веќе една година само најавуваат а не им треба мрежа ниту базни станици (виртуелен).
Izgleda vetar vo magla se ovie...mameledjiiАбе овие имат план да почнат со работа или не? ете го и јануари помина, на нивната фејсбук страница, напишале дека веќе почнале со работа,ама не гледам ништо новитети ни на нивните веб страници ни понуди ни реклами ни ништо...
Da da togas zedov alcatel Kashikara ahahha onaj debelion i taa bese tarifata mislam 51 den bez ddv ili so ddv ne mi teknuva)))
Koга стигнаа да се ребрендираат уште непочнати со работа
WTI Macedonia се ребрендира во Ало Телеком! Тука сме за Вас!
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=184872911614921&id=250454914977803
Ama koj januari?негде прочитав дека јануари бил последен рок за отпочнување со работа, во спротивно ја губеле лиценцата...
Ama koj januari?![]()