WTI Macedonia, четврт мобилен оператор

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво рече виртуелен па нели и Frog беше виртуелен и ништо не испадна од тоа а башка беше на Cosmofon ако добро се сеќавам сегашни One. Мислам дека некој ја држи топката во место да не проработат ако сакаа да проработат темава одамна немаше да биде активна со ваков муабет односно веќе една година само најавуваат а не им треба мрежа ниту базни станици (виртуелен).

Убаво рече виртуелен па нели и Frog беше виртуелен и ништо не испадна од тоа а башка беше на Cosmofon ако добро се сеќавам сегашни One. Мислам дека некој ја држи топката во место да не проработат ако сакаа да проработат темава одамна немаше да биде активна со ваков муабет односно веќе една година само најавуваат а не им треба мрежа ниту базни станици (виртуелен).

batica ..seto ok samo sto frog ne bese virtuelen tuku bese proizvod od togasen cosmofon ..... znaci seto bese od cosmofon ..nemaa prefiks frog samo 076-800000 do 076 999 999
ako me razbiras ..i broevite od togasen frog imav 076 812 ... seuste rabotat ..so nadopolnuvajne kredit od one !
wti ima prefiks 073 wti.mk ke bide kako do pred nekoe vreme sto bese VIP.MK odnosno vip se slepase preku t-mob.....
znaci wti ke gi koristi baznite stanici od ONE ..a seto drugo e nivna infrastruktura ...serveri itn...itn.... da ne lupam bezvea...

Абе овие имат план да почнат со работа или не? ете го и јануари помина, на нивната фејсбук страница, напишале дека веќе почнале со работа,ама не гледам ништо новитети ни на нивните веб страници ни понуди ни реклами ни ништо...

Абе овие имат план да почнат со работа или не? ете го и јануари помина, на нивната фејсбук страница, напишале дека веќе почнале со работа,ама не гледам ништо новитети ни на нивните веб страници ни понуди ни реклами ни ништо...
Izgleda vetar vo magla se ovie...mameledjii :))))

Da da togas zedov alcatel Kashikara ahahha onaj debelion i taa bese tarifata mislam 51 den bez ddv ili so ddv ne mi teknuva :))))

И ние дома меѓу првите зедовме украс, значи мобилен е да го користиш, а тоа алкателот (само тој беше актуелен без антена) и имаше некој си ериксон со антена, ајде 7500ки за алкате, а памтам имаше еден незнам која марка, али беше со ЕКРЕН ВО БОЈА, и беше негде околу 25.000 денари тоа беше цена еј, зш телефоно имал екран во боја и валјда полифони мелодии:)
И го купуваш телефонот и си имаш украс дома, ела јави се поскапо од 0500 беше и чекаш само да ти заѕвони некој или евентуално да играш на игрите:)

Ќе почнат со работа пред следните избори. А тогаш ке бидат најавени како нова инвестиција,која ке придонела за намалување на невработеноста,опаѓање на цените во мобилната телефонија,бла,бла,бла.........

негде прочитав дека јануари бил последен рок за отпочнување со работа, во спротивно ја губеле лиценцата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom