WoW општи муабети

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Можи ли тие артефактите што ги земаш за 200 стоне кеепер шардс од WG да ги префрлиш на човек од друг сервер?Онија што ти даваат по 10% повеќе XP

Можи ли тие артефактите што ги земаш за 200 стоне кеепер шардс од WG да ги префрлиш на човек од друг сервер?Онија што ти даваат по 10% повеќе XP

Не, баш дебатирав со гејм мастер по тоа прашање. Иако се водат како артефакти поврзани за акаунтот, сепак невозможно е да се префрлат од еден на друг сервер дека се на физички различни сервери (машини). Сепак, истите ајтеми можеш да ги земеш и со беџови.

Знае ли некој колку пари е првиот дел од WoW во Југотон моментално ... ?

Бате скапо тоа, последен пат кога видов колку пари е првиот дел беше 670 ден а вториот 870...

Ова беше пред година дена што го викам ја :vozbud:

Во Нико е првиот дел 670, вториот мислам 780 дека беше. Јас лани толку ги земав. Далеку поевтино од Југотон.

abe kako da ja updateuvam WOW oti sama nejci.Sega brzo ja preinstalirav i imam 2.0.0.x patch? Nekoj link dajte ili kazete kako da ja napram sama da se updateuva

Да не продавате акаунт од официјалните сервери. не ми е важен херојот на акаунтот важно ми е само да не ги купуам сите три дела :S
:helou::helou:

Дали може Night Elf - Rogue, да го научам да носит некој таму армор "Mail" ? И ако може каде? :smir:

Дали може Night Elf - Rogue, да го научам да носит некој таму армор "Mail" ? И ако може каде? :smir:

Не можи. Mail носат шамани , хантери, паладини, вориори и дет најт.

А како можам да патувам во другине Алианси територии? Дека гледам овде кај шо е за Night Elf територијава, некош ќе сретнам и humans, џуџиња (незнам како се викаја :)) итн.

И каде се наоѓаат Trader's Tier, Exodor и Weller's Arsenal, Stormwind.... :smir:

Edit: Заборавив и да прашам како можам да ги продадам работивe...
Па? :)

А како можам да патувам во другине Алианси територии? Дека гледам овде кај шо е за Night Elf територијава, некош ќе сретнам и humans, џуџиња (незнам како се викаја :)) итн.

И каде се наоѓаат Trader's Tier, Exodor и Weller's Arsenal, Stormwind.... :smir:

Edit: Заборавив и да прашам како можам да ги продадам работивe...
Па? :)

wowhead.com
thottbot.com
wowwiki.com

Во секое село и град имаш повеќе NPCs ( Non-Player Characters ). Повеќето од нив ти продаваат разни работи...храна , вода , ниско квалитетна опрема итн итн. Е таму се продават работите.

Пример за npc

946869266_2edc120a82.jpg

Конечно кренав 80 лвл, ама дека не сум играл подамна па сега и ова до 80 појма немам кај да одам :D:D:D. Порано ми теквит одев Black Temple а сега појма немам кај има.
Дали некој би ми помогнал :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom