B
Blacks
Гостин
А бе види сега ... се согласувам со тебе дека Близард ја зезнаа работата со тоа ПВП ајтеми преку ПВЕ ... НО!!! тој што спамува само Fireball без разлика каква да му е опремата во арена ке биде како изгубена кокошка. На пример јас со цимерот со фул ПВЕ опрема некако догуравме до 1700 рејтинг (повеке не бива без пвп опрема :baeh: ).. Заклучок : не е се до опремата :nesum:Da ti kazam pravo...Blizzard ja zeznaa igrava na WOTLK epten...ne mozese znaci poloso da ispadne od ova ... Znaci ja napravija da igras 24 H za da bides jak...Site PVE-ri imaat najaka PvP oprema...zivi gluposti,jas se zamaram da krenam raiting a nekoj sto igral 24 H raid sto spamuval edno kopce za Fireball ima pojaka pvp oprema od mene,ma nemoj molimte ... epten e sux barem sega za sega ... inace koga sme kaj raidovite , raidovite smrdat epten ako si igral PRE TBC bi trebalo da znaes sto e raid ...Koj raidovi se ova nema guild sto ne iscistile sve duri i pugovi se pravat za site raidovi sto se atm ... ako imas vreme za raidanje raidaj ali ipak e sux HF
А за ПВЕ-то. Близард го направија така да сите мозат да го искусат контентот. НО!!! воведоа и achievments кои не е баш лесно да ги направиш со ПУГ група (ако не и impossible). Значи сосема различен пристап кон работите.
Искрено казано повеке ми се свигаше како одеа работите порано но и денес подобрите играчи мозат да се издвојат од другите ...