WOTLK во Македонија?

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
некој user guide имаш за толку пари порачано :)
Лол, како да не. Зависи кога ја порачал. Ако направил pre-order кога доларот беше паднат, можно е и поефтино да поминал.

Инаку, од Југотон нема шанси. Може од Амазон да ја порачам во иднина, башка имам и еден ваучер за 2-day shipping (ама треба да видам дали работе за во мкд, мислам дека бива). Значи заедно со доставката ми излева околу 2000 денари (поефтино од Југотон, 2-3 недели ке чекам, ако ја порачам). Цената е од официјалната продавница на Близард на Амазон.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Амазон не пуштаат игри во МКД :). Барем мене секогаш ми дава Error. Иначе ја порачав од www.sendit.com вкупно ме фати 19.44 фунти. Треба да стигне понеделник или вторник :).

Член од
10 март 2007
Мислења
20
Поени од реакции
0
Се плаќат на достава или со кредитна??

Член од
14 ноември 2008
Мислења
151
Поени од реакции
12
Дечки имам останато една копија за WOTLK. Бев во Грција и земав за мене и за другариве арно ама еден ни откажа љубов така да остана неговата! Неотпакувана е, не е виден серискиот број, значи комплетно валидна! Сите собиравме по 3000 ден за патот и за играта, така да цената е таа! Ако некој е заинтересиран нека се јави на 071 29 28 27 Џоле! Поздрав

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Амазон не пуштаат игри во МКД :). Барем мене секогаш ми дава Error. Иначе ја порачав од www.sendit.com вкупно ме фати 19.44 фунти. Треба да стигне понеделник или вторник :).
Пуштат, само не special, collector's такви изданија. Добро сега, можеби и некои обични изданија не пуштат, ама тоа зависи од играта (повеке од пакетот, дали е голем/мал/итн.).

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Абе нема шанси. Имам пробано со повеќе ПС3 игри. Исто така и во FAQ ја нема Македонија во листата на игри, додека филмови,книги и музички цда ја има Македонија

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
FINALLY GOT IT! закон е ! деад кнајт почвиш пред лич кингон WTF :O

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Абе нема шанси. Имам пробано со повеќе ПС3 игри. Исто така и во FAQ ја нема Македонија во листата на игри, додека филмови,книги и музички цда ја има Македонија
Еееј, ке се испотепаме за некоја глупост. :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Еееј, ке се испотепаме за некоја глупост. :)
Абе не се караме :). Туку ако стварно може да знам да купувам од Амазон :). Хехе не е глупост Амазон да пуштаат игри во Македонија :vozbud:.

Член од
10 март 2007
Мислења
20
Поени од реакции
0
Пушти ја на официјалнана страна дигитал упграде за 35 евра.А знае некој дали давaат дебитни картички на малолетни лица :)??

Kajgana Shop

На врв Bottom