Work and Travel - Германија

• Креатор на темата Креатор на темата Dev!L!sH
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе, а дали има некој од тука што бил или познава некој што бил а да работи чистење објекти, канцеларии и слично?
Пошто гледам освен гастрономија(Мкд, Бургер Кинг), обично најчесто ова се спомнува како можна работа.
Услови, плата?

Инаку јас сега пред недела две поднесов документи во Контекст, има еден куп луѓе па ми рекоа дека ќе почекам најверојатно некое време :D
Има некој на форумов што аплицирал за годинава? :icon_mrgr:

Луѓе, а дали има некој од тука што бил или познава некој што бил а да работи чистење објекти, канцеларии и слично?
Пошто гледам освен гастрономија(Мкд, Бургер Кинг), обично најчесто ова се спомнува како можна работа.
Услови, плата?

Инаку јас сега пред недела две поднесов документи во Контекст, има еден куп луѓе па ми рекоа дека ќе почекам најверојатно некое време :D
Ја :D

Озбилнооооо,преку КОнтекст и јас :D

Неможе да ви се верува на вас премиерлигаши, мора да се биде пажљив, после тоа вчера кога цел енглески форум дигнавте на нозе... :D :popce:

Услови, плата?

И јас аплицирав преку Контекст.. :D На 5-ти Февруари ќе има интервју со работодавци, така прочитав кај нив на страница, ќе присуствуваш?

И јас аплицирав преку Контекст.. :D На 5-ти Февруари ќе има интервју со работодавци, така прочитав кај нив на страница, ќе присуствуваш?
Јас може ќе пробам, ама не знам дали ќе се снајдам...:D

Дали некој има работено во Бургер кинг во Германија ? Какво искуство има од таму ?

дали сеуште некој нуди понуди за германија? значи било какви ако има некој сеуште или познава ве замолувам од срце да ме контактира

Имам нова работна понуда, чистење на банки и бутици 9.30 евра од саат во Минхен. Потребни ми се уште 10тина студенти и апликациите ќе ги испраќам крајот на фебруари. За подетални информации исконтактирајте ме.

Заинтересиран сум за летна работа во Германија, ако има посредници, стројници, шодае, кажете.

Може да се пријавува у контекст моментално? Пошто глеам интервју имало на 5ти месецов... па прашувам дали примаат уште. фала. поздрав!

Може да се пријавува у контекст моментално? Пошто глеам интервју имало на 5ти месецов... па прашувам дали примаат уште. фала. поздрав!

Пиши им и прашај ги, може ќе фатиш последен воз :)[DOUBLEPOST=1424657037][/DOUBLEPOST]Нема везе интервјуата, тоа беше со германци директно, а повеќето идат преку Контекст, од агенцијата им прават интерјву и после пополнуваш апликација и ти наоѓаат они работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom