Wolt Македонија

Член од
23 април 2025
Мислења
5
Поени од реакции
4
Пола тоа го прават... со браќа, сестри, татко, мајка. Ама ако мислиш дека сме ги заебале...тешко.
Они буџет како и да е одвоиле за сите тие нарачки. А ти или било кој друг, им ја инсталирал апликацијата на плус други уреди, кои утре пак ќе ја искористат за нарачка.
Знаеш шо е цаката. Картица иста вози без мака. И не можат да убацат у алгоритам заштита за плаќање, уствари да те ловат по картица . Или у превод GDPR заштита.
Само треба да ја снема на кратко од сервер кај нив и после терај пак.
Крај у краева, лапај за 40% гага дур се може. Балкански менталитет, а и нема нишо лошо.
После промоцијава ќе видиме...што како.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
989
Поени од реакции
3.244
Знаеш шо е цаката. Картица иста вози без мака. И не можат да убацат у алгоритам заштита за плаќање, уствари да те ловат по картица . Или у превод GDPR заштита.
Само треба да ја снема на кратко од сервер кај нив и после терај пак.
Крај у краева, лапај за 40% гага дур се може. Балкански менталитет, а и нема нишо лошо.
После промоцијава ќе видиме...што како.
Само што тие 40% се до макс 300 денари.

Член од
23 април 2025
Мислења
5
Поени од реакции
4
Само што тие 40% се до макс 300 денари.
Тачно! Али ќе им искористам колку може дури трае попустот од X фејк акаунти, после изглеа чао џаци главно зошто доставата им е ужас. Неписмено, се што е шуто и рогато почна да влече храна низ градов.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
989
Поени од реакции
3.244
Тачно! Али ќе им искористам колку може дури трае попустот од X фејк акаутни, после изглеа чао џаци главно зошто доставата им е ужас. Неписмено, се што е шуто и рогато почна да влече храна низ градов.
Немој така, ќе те критикуваат дека си барал преку леб погача, тие луѓе за леб ваделе.
Како што ме критикуваа мене за доставувачката која си бркала приватни обавези за време на естимирана достава и ме тераше да слезам до булевар бидејќи лошо била паркирана.

Член од
23 април 2025
Мислења
5
Поени од реакции
4
Немој така, ќе те критикуваат дека си барал преку леб погача, тие луѓе за леб ваделе.
Како што ме критикуваа мене за доставувачката која си бркала приватни обавези за време на естимирана достава и ме тераше да слезам до булевар бидејќи лошо била паркирана.
Ма нема шо некој да критикува, ја ти бујрум порачај и види шо створ ќе ти звони на моб, после тек коа ќе го видиш се ти е јасно.
Овие другиве достави, па тоа се господа бе за овие. Џган
Наркосче синоќа издрогирано, се ниша као лист во есен и ми тркала храна. Ова само вчера, иначе шо да кажам. Од 10, 2ца асални до сега онака грубо кажано.

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.586
Поени од реакции
3.910
Тешки утепотини се овие. На 200 метри од мене има достава, кај мене нема. Како им текнало на пола населба да нѐ пресечат секоја чест :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom