- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 44.550
Наместо да му напраат еден кансел на Танос затоа што е расист, они 10 филмови снимија и изгинаа еден куп супер херои за да го поразат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наjсмешното овде ми беше да го видам Тони Старк (Robert Downey Jr.) во црнечка верзиjа.![]()
Наместо да му напраат еден кансел на Танос затоа што е расист, они 10 филмови снимија и изгинаа еден куп супер херои за да го поразат.

Наjсмешното овде ми беше да го видам Тони Старк (Robert Downey Jr.) во црнечка верзиjа.![]()
Не само заради тоа. Заради тоа ама уште повеќе заради тоа што воук баграта ќе им дигаше галама и ќе правеше проблеми... Ова ти кажува колку „разбудените“ се силно лоби во САД. Исто кажува и дека САД повеќе цени идење по кеиф на воук лобито отколку грижење за соствените шпиони (војници, исто му доаѓа пошто секако за државата САД работат)....белецот го оставија во Русија само затоа што е белец.

Мислам дека од УК ќе живее најдолго, алкохол и цигари се добитна комбинација, посебно кога се е проблем.

Jас сум за вампирот од Лос Анџелес, ем не е слон, ем работи со чиста и квалитетна крв.Мислам дека од УК ќе живее најдолго, алкохол и цигари се добитна комбинација, посебно кога се е проблем.![]()

Brinton (left) in a photo we struggle to caption (Metro Weekly via The National Pulse)
Brinton (standing) during an event at the University of Nebraska at Omaha
Brinton (right) with Assistant Health Secretary Rachel Levine (Sam Brinton/InstagramHis claim about mistakenly taking the luggage crumbled when police determined that Brinton wasn't even traveling with a checked bag, but nonetheless proceeded to the baggage carousel and scooped up a suitcase belonged to a woman traveling from New Orleans with her son. Security footage reportedly shows Brinton removed the owner's name tag before strutting off ahead of a speaking engagement with LGBTQ engineering students.Perhaps the honest answer is that the woman's clothes weren't his size.
When the Minneapolis airport police called, Brinton may have looked something like thisСоло издание, без партнерот/партнерите?
Барбиките на Шеки.
Способна жена/маж/нон бајнари/апачи хеликоптер/куче/глупак е Шеки или како и да се идентификува не знам.Соло издание, без партнерот/партнерите?