Shakespear
Need moar drugs
- Член од
- 25 јули 2015
- Мислења
- 2.418
- Поени од реакции
- 2.043
Таму каде што се на чело на државата муслимани, да.А исламот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таму каде што се на чело на државата муслимани, да.А исламот?
Па ево во Норвешка на чело на држава не се муслимани и пак муслиман ги напрај решето гејојве?Како бе за се ви се криви белите христијани?Таму каде што се на чело на државата муслимани, да.
Сам си одговори. Страв им е да им бидат криви други:Како бе за се ви се криви белите христијани?
муслиман ги напрај решето гејојве
Норвешка е една од најпрогресивните земји во светот. Овој еден напад е мала точка. Напаѓачот не успеа да нанесе ниту една гребнатинка врз норвешките ЛГБТ како целост.Па ево во Норвешка на чело на држава не се муслимани и пак муслиман ги напрај решето гејојве?Како бе за се ви се криви белите христијани?
Јас сум атеист и за да се забранат сите религии. Не ми е страв да обвинам ниту една религија. Ама во Европа и Америка, христијанството е поголем непријател на ЛГБТ отколку исламот, кој нема никаква политичка моќ на тие континенти. Нерелевантно е да се спомне исламот во дискусии за ЛГБТ права во држави во кои нема никаква моќ. И затоа ретко се спомнува - НЕ бидејќи се плашат од муслиманите или не сакаат да ја навредат „религијата на мирот“.Сам си одговори. Страв им е да им бидат криви други:
Се плашиш од муслиманите. Никогаш во твојот живот би немал храброст на муслиман да му се обратиш и да му објаснуваш како треба ЛГБТ+-= права, затоа што знаеш дека ќе те тепа како магаре. И мора да признаам дека тоа е многу ефикасен метод.Јас сум атеист и за да се забранат сите религии. Не ми е страв да обвинам ниту една религија. Ама во Европа и Америка, христијанството е поголем непријател на ЛГБТ отколку исламот, кој нема никаква политичка моќ на тие континенти. Нерелевантно е да се спомне исламот во дискусии за ЛГБТ права во држави во кои нема никаква моќ. И затоа ретко се спомнува - НЕ бидејќи се плашат од муслиманите или не сакаат да ја навредат „религијата на мирот“.
Мислам тоа независно од религија е. Нема јас на никој хомофоб у фаца да му зборам за работи за кои сум свесен дека е премалку интелигентен за да ги разбере и да ме нападне. И ова што го зборам тука не е да ве убедам вас - вие сте тотално забегани. Туку да остане онлајн рекорд за како вашите аргументи лесно со проста логика можат да се срушат.Се плашиш од муслиманите. Никогаш во твојот живот би немал храброст на муслиман да му се обратиш и да му објаснуваш како треба ЛГБТ+-= права, затоа што знаеш дека ќе те тепа како магаре. И мора да признаам дека тоа е многу ефикасен метод.
Онлајн ќе пишуваш, да. Во живо ќе те нема нигде да аргументираш.Мислам тоа независно од религија е. Нема јас на никој хомофоб у фаца да му зборам за работи за кои сум свесен дека е премалку интелигентен за да ги разбере и да ме нападне. И ова што го зборам тука не е да ве убедам вас - вие сте тотално забегани. Туку да остане онлајн рекорд за како вашите аргументи лесно со проста логика можат да се сружат.
Тоа е доволно. Спротивно од што мислите за мене, не сум некој активист. Си има луѓе за работа во живо.Онлајн ќе пишуваш, да. Во живо ќе те нема нигде да аргументираш.
И да, те преценив, се извинувам. Најверојатно и од каури би се плашел, не па од муслимани.
Политичарите тука ни се христијани, па да, христијанството е проблемот.
А како не ти текиња еднашка да пишеш колку се угнетени педерите на блискиот исток на пример, еве таму се муслимани? Друго, која контрадикторност е тоа што ти би ги забранил религиите, а се представуваш како демократ.Норвешка е една од најпрогресивните земји во светот. Овој еден напад е мала точка. Напаѓачот не успеа да нанесе ниту една гребнатинка врз норвешките ЛГБТ како целост.
Автоматски споено мислење:
Јас сум атеист и за да се забранат сите религии. Не ми е страв да обвинам ниту една религија. Ама во Европа и Америка, христијанството е поголем непријател на ЛГБТ отколку исламот, кој нема никаква политичка моќ на тие континенти. Нерелевантно е да се спомне исламот во дискусии за ЛГБТ права во држави во кои нема никаква моќ. И затоа ретко се спомнува - НЕ бидејќи се плашат од муслиманите или не сакаат да ја навредат „религијата на мирот“.
Јас и воопшто не пишувам за угнетувања, само за победи во ова поле.А како не ти текиња еднашка да пишеш колку се угнетени педерите на блискиот исток на пример, еве таму се муслимани? Друго, која контрадикторност е тоа што ти би ги забранил религиите, а се представуваш како демократ.
Како се ширеле лагите за религиите? Јас не сум некој верник, ама ај малце размисли подлабоко како би резултирала антирелигиска пропаганда во школите? Според мене, секаде би се зголемил процентот на суицидалност пер капита, а исто и криминалот.Јас и воопшто не пишувам за угнетувања, само за победи во ова поле.
Не би било класична забрана, нека си прават што сакаат луѓето дома, ама јас барем би направил школата да ги научат децата за точно како се измислени религиите и како нивните лаги се ширеле низ историјата. Со особено внимание посветено на тоа да не им веруваат на родителите и како да не потпаѓаат на нивните лаги.
Уште една победа за woke страната![]()
Full marriage equality bill gets surprise nod from Thai Parliament | Coconuts
More refreshingly good news in Thailand today: Marriage equality has won the support of a majority of lawmakers. On the heels of a bill that would establish civil unions, an opposition bill to extend full marriage equality sailed through its first reading in parliament with 210 votes in favor, 180…coconuts.co
Pride започна поради тепањето, таму пред 60 години некаде. Хомофобите имаат самите да се обвинат за моменталната популарност на Pride.
Мислам тоа независно од религија е. Нема јас на никој хомофоб у фаца да му зборам за работи за кои сум свесен дека е премалку интелигентен за да ги разбере и да ме нападне. И ова што го зборам тука не е да ве убедам вас - вие сте тотално забегани. Туку да остане онлајн рекорд за како вашите аргументи лесно со проста логика можат да се срушат.
Јас сум атеист и за да се забранат сите религии. Не ми е страв да обвинам ниту една религија. Ама во Европа и Америка, христијанството е поголем непријател на ЛГБТ отколку исламот, кој нема никаква политичка моќ на тие континенти. Нерелевантно е да се спомне исламот во дискусии за ЛГБТ права во држави во кои нема никаква моќ. И затоа ретко се спомнува - НЕ бидејќи се плашат од муслиманите или не сакаат да ја навредат „религијата на мирот“.
Виножитото е симбол на мир, толеранција и еднаквост - вредности што треба полицијата да ги штити. Не постои никаков конфликт со целта на полицијата.
Ова не е просто подржување на фудбалски тим, туку на човекови права. Аналогијата не ти е соодветна.