Пфф, кога тоа не се случува, просто е - се разведуваш и правниот систем ќе си го стори тоа што го бараш, па и повеќе.Vasata cel e nas da ni ja davate celata vasa zsrabotka pa ne gledam deka go pravite toa.

Ќе ти каже @Хоуп за некоја година.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пфф, кога тоа не се случува, просто е - се разведуваш и правниот систем ќе си го стори тоа што го бараш, па и повеќе.Vasata cel e nas da ni ja davate celata vasa zsrabotka pa ne gledam deka go pravite toa.
Малце им е.
Жени бе, креваат железо, јадат ко стоки и изгледаат онака ко шо изгледаат.
Daj poveke info.Прва официјално, неофицијално имаше една атлетичарка од Јужна Африка за која се испостави дека има тестостерон на ниво на рандом маж па после и одземаа па и враќаа медали, не знам што се случи.
Настрана порано источен блок, имало куп случаи пред да се воведе полов тест на олимпијади, а чак и нацистиве на нивна олимпијада праќале хермафродити во женска конкуренција за да билдаат број на медали![]()
Daj poveke info.
Нацистите праќале, но оние од ГДР не беа хемафродити, туку генетски изменети жени.Прва официјално, неофицијално имаше една атлетичарка од Јужна Африка за која се испостави дека има тестостерон на ниво на рандом маж па после и одземаа па и враќаа медали, не знам што се случи.
Настрана порано источен блок, имало куп случаи пред да се воведе полов тест на олимпијади, а чак и нацистиве на нивна олимпијада праќале хермафродити во женска конкуренција за да билдаат број на медали![]()
Трипам или ти искористи смајли, уште па ова смајли? Друг пат си го искористил??
Нацистите праќале, но оние од ГДР не беа хемафродити, туку генетски изменети жени.![]()
Klasicno zapadno evropsko licemerie.Сеа посебно интересно ми е реакцијата на западњациве кон новиот закон за лгбти содржини за малолетници во Унгарија. Ако ги читаш во коментари, иако многу време е поминато од колонијализмот, ама ептен се осеќа она всадено чувство на морална супериорност кон се што не е како нив, кое го наследуваат од генерација на генерација.
Го имаат оној однос „Како се осмелуваш да правиш нешто во СВОЈАТА држава што е спротивно на моите морални норми!!“ Слободен си да правиш што сакаш, се додека е во склад со моите морални вредности.
Убаво еден унгарец им пишал. We are not your sclaves.
Веќе и на многу западњаци веќе им е преку qr од BLM,Woke,Антифа и други повраќаници.Конечно сватија дека овие токсични движења ќе им ги сјебаат државите а богами и младината.Се погласни се во нивното противење,се повеќе им завидуваат на цврстиот став на народите од Источна Европа.Тоа е добар знак,мнозинството се крева против мутантиве.Сеа посебно интересно ми е реакцијата на западњациве кон новиот закон за лгбти содржини за малолетници во Унгарија. Ако ги читаш во коментари, иако многу време е поминато од колонијализмот, ама ептен се осеќа она всадено чувство на морална супериорност кон се што не е како нив, кое го наследуваат од генерација на генерација.
Го имаат оној однос „Како се осмелуваш да правиш нешто во СВОЈАТА држава што е спротивно на моите морални норми!!“ Слободен си да правиш што сакаш, се додека е во склад со моите морални вредности.
Убаво еден унгарец им пишал. We are not your sclaves.