Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
„Си имал некогаш нормален секс?“
„Не, ама сум прочитал за што и како е.“

Не го гледал филмот, ама филмот е глупост пошто така прочитал некаде (во лгбтП ехо комората) и нема потреба лично да го гледа и да создаде свое сопствено мислење. Каков одличен пример и претставник си за квазирелигиозниот култ наречен лгбтП... Ништо не сте читале, за ништо се немате едуцирано. Сѐ што „знаете“ е тоа што ви го сипале во глава кога ве индоктринирале во култот.

Патетично, еве со кој си имаме работа луѓе. Подобар пример здравје.
Не, туку прочитав од тука за што е. И не се прави глуп: точно е за тоа што јас го кажав, како и сите други анти-транс документарци.

Има и стрејт мажи на кои им се свиѓаат транс жени. Ова тврдење е значи фактички неточно и важи само за трансфоби, а не за мажи во целина.
Не знам кој го напишал оригинално ова, ама звучи како мало дете што се лути што му ја земале играчката :kuracc:

Исто и драстично ја преценуваш способноста на луѓето да идентификуваат passing транс луѓе.
Автоматски споено мислење:

Не сум знаел дека Сталин и Мао Цетунг се бореле за транс права. Јас ја следам само идеологијата на разумот.
Ти си другар скаран со разумот, ретардирано моронче што во нормални услови би требало да лежи во Демир Хисар. Тешка дијагноза.

Се работи за најнеобразуваната и најпростачка генерација во историјата. Еве еден ретард што сака да канцелира книга што ја нема прочитано.
Го гледав ова на времето... Уште ми текнува колку беше смешно што канцелираат автор што е класичен левичар, само заради тоа што во романот главниот антагонист бил транс. За ништо друго, само пошто негативецот бил транс. И тоа плачат луѓе што не ја прочитале книгата (веројатно ниту па читаат книги, како шекспиров овде).

Се разбира после го канцелираа и водителот.

Не, туку прочитав од тука за што е. И не се прави глуп: точно е за тоа што јас го кажав, како и сите други анти-транс документарци.
Охохо... Почнавме со ад хоминем, изгледа некои нерви не ти се сосема изумрени штом се заголицале од кажаното. Гледај, не знам како да ти објаснам колку е иронично што се обидуваш демек да дискутираш за тематика за која ништо не знаеш, ниту се обидуваш нешто да дознаеш. Не сакаш ни филм од час и половина да погледаш, со малтене сите аргументи/факти на куп (што објаснуваат во каков култ си влезен и колку немаш допир со реалноста).

Мене не треба никој да ме предизвика да погледам контроверзен филм со добра оценка (од гледачите), дури и ако наводно е за другата страна на ставовите. Баш заради тоа ќе го гледам. Тебе ако не те предизвикува, тоа значи само едно - интелектуално си мртов. Постоиш само како папагал кој повторува едно исто без да го разбира... Впрочем затоа те ословувам со бот, пошто и папагал има поразновидни одговори од алгоритам со само неколку опции за аутпут.

Со други зборови, со вакви ставови и постапки не може никој овде да те дискредитира толку добро - колку што тоа го правиш самиот.
Автоматски споено мислење:

Има и стрејт мажи на кои им се свиѓаат транс жени.
Нема.

Последно уредено:
Попрво со зурлата ќе дебатирам во темата за рамна земја него ли со гнидава пореметена. Џабе пробувате, гомната што ги вадам при утринска серка имат повеќе мозочни ќелии од фриков издрогиран.

Попрво со зурлата ќе дебатирам во темата за рамна земја него ли со гнидава пореметена. Џабе пробувате, гомната што ги вадам при утринска серка имат повеќе мозочни ќелии од фриков издрогиран.
Јас сум тој што како со рамноземци да дискутира овде.

^^
Демек постојано посочуваш нови различни аргументи/факти, а овие тука ги игнорираат... Дури во нивната ароганција, макар и еден документарен филм од час и половина банално одбиваат да го погледаат? Тажно, навистна тажно.

Џабе пробувате...
Некој треба намерниците/залутаните да ги посочи во прав (не во крив) правец... Ваквите ботови се сѐприсутни, и сѐ повеќе луѓе биваат сјебани од нивната пропаганда. Тргни од себе, верзината на себе си пред да добиеш искуство и знаење - нели постои шанса дека ти или секој теоретски би можел да падне во замката... И да стане некоја верзија од шејкспиров?

Не е џабе... И не е толку за него, колку за сите други.
Патем сигурно има и некоја шанса дека и тој самиот некогаш ќе доживее смена на парадигма. Минискулно мала шанса, ама сепак. :)

Уште една победа за woke страната

@Shakespear

Се гледа дека си одбиен од општеството т.е. не си прифатен каков што си и затоа висиш овде во форумот.
Причината за тоа е што во реалниот живот никoj не те ферма 2 посто и форумот ти е единственото место каде што некоj ќе ти сврти внимание.

Среќа што не сите педери се вакви како тебе - фрикови коишто подржуваат некоjа "woke" култура и да jа наметнуваат целата freak of nature концепциjа за нормална.

П.С. Оди во Англиjа, таму ќе те прифатат.

@Shakespear

Се гледа дека си одбиен од општеството т.е. не си прифатен каков што си и затоа висиш овде во форумот.
Причината за тоа е што во реалниот живот никoj не те ферма 2 посто и форумот ти е единственото место каде што некоj ќе ти сврти внимание.

Среќа што не сите педери се вакви како тебе - фрикови коишто подржуваат некоjа "woke" култура и да jа наметнуваат целата freak of nature концепциjа за нормална.

П.С. Оди во Англиjа, таму ќе те прифатат.
Ok boomer, измислувај си какви сакаш фантазии за мене :motorce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom