Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Sfati vekje ednas deka sam si sakase shiptarаnata da te ebi sekoj den koga saka i kako saka. Deka sam si sakase da bidis severdjan. Sam si sakase bugari vo ustav ( ova dodusa od sekogas go sakase ). Sam si sakase woke i drugi sranja. Ne tuku se ligaj i placi po site temi , bidi maz sega i izdrzi. Djabe se ligajs i glumis zagrizen, dovolno e nekoj da oddeli 5 min i da proveri za sto se zalagase togas.
Патетично досаден, или досадно патетичен. Сеедно.
У секој ебан пост се закануваш дека ќе си постирал нешто што сум го рекол, небаре е вистина расипаната плоча што ја пушташ.
Постирај више, да го ебам, сите сме претворени во уво. Не боли кур за темва, сите сакаме да видиме дали на владе бојлерот грее вода.

(се шегувам, ме боли кур дали ќе постираш и што постираш)

Патетично досаден, или досадно патетичен. Сеедно.
У секој ебан пост се закануваш дека ќе си постирал нешто што сум го рекол, небаре е вистина расипаната плоча што ја пушташ.
Постирај више, да го ебам, сите сме претворени во уво. Не боли кур за темва, сите сакаме да видиме дали на владе бојлерот грее вода.

(се шегувам, ме боли кур дали ќе постираш и што постираш)
Ne be vojvodo, dovolno mi e sto jas znam, ti znaes i tie nekolku sto znaat sto imase treskano na vremeto. A uste pogolem kef mi e ko te citkam kako placis po temite kako siptarаnata mi te ebava, bugarite mi te ebavaat, lgbt mi te ebava, bukvalno site za koi tuka se penjavese mi ti go nacukaja. Sakase da se ebis ama ne racunase deka tolku dlaboko ke ti go nacukat. I sega bolelo, e boli ama izdrzi ko maz, ne tuku se ligaj ko picka nekoja.
Ili izbrisi profil i placi so nov ko site sarenokurtonci so napravija :toe:

Последно уредено:
Ne be vojvodo, dovolno mi e sto jas znam, ti znaes i tie nekolku sto znaat sto imase treskano na vremeto. A uste pogolem kef mi e ko te citkam kako placis po temite kako siptarаnata mi te ebava, bugarite mi te ebavaat, lgbt mi te ebava, bukvalno site za koi tuka se penjavese mi ti go nacukaja. Sakase da se ebis ama ne racunase deka tolku dlaboko ke ti go nacukat. I sega bolelo, e boli ama izdrzi ko maz, ne tuku se ligaj ko picka nekoja.
Ili izbrisi profil i placi so nov ko site sarenokurtonci so napravija :toe:
не се врти у круг, постирај да видиме што сум рекол

не се врти у круг, постирај да видиме што сум рекол
Ne be ti kazav, edno e djabe. Ko so toj starecot sto go otepaja radi sto zboral protiv rezimot, drugo iskreno dusata mi se polni ko ke ve citkam kako placite sega ko ke ve ebavat. I treto tie so bevme aktivni togas i uste nemame promeneto ili izbrisano profil poprilicno dobro se sekjavame na tvojot lik i delo. Ovie novite ako gi interesira sto gomna imas sereno, ima nacin kako da proverat. Ednostavno ke si odat vo tie nekolku temi, ke napravat prebaruvanje so tvojot nik i se ke im izlezi ko na kjor so se veli.
Da ne ocekuvas deka fajloj cuvam, ne be vojvodo samo dobra memorija imam .
Ete im hint, neka ja pobaraat taa temata so starecot, kratka e a mnogu poucna.

Ne be ti kazav, edno e djabe. Ko so toj starecot sto go otepaja radi sto zboral protiv rezimot, drugo iskreno dusata mi se polni ko ke ve citkam kako placite sega ko ke ve ebavat. I treto tie so bevme aktivni togas i uste nemame promeneto ili izbrisano profil poprilicno dobro se sekjavame na tvojot lik i delo. Ovie novite ako gi interesira sto gomna imas sereno, ima nacin kako da proverat. Ednostavno ke si odat vo tie nekolku temi, ke napravat prebaruvanje so tvojot nik i se ke im izlezi ko na kjor so se veli.
Da ne ocekuvas deka fajloj cuvam, ne be vojvodo samo dobra memorija imam .
Ete im hint, neka ja pobaraat taa temata so starecot, kratka e a mnogu poucna.
Владе, ти ќе се излечиш, ќе пиеш лексилиуми, или ќе се начукаш, или некако ќе ја надминеш психозава, али тоа што министеркава на ВМРО ни го начука у обрзованието ќе ги ебе генерациите што доаѓаат. За едни ебани енглески пари што ги примија.

Слично како за "пописот" што напраи Мицковски. Едно збореше, друго праеше.

И дај, или постирај да видиме што сум рекол, или прекини да ми ги потиш јајцата со тоа.

Владе, ти ќе се излечиш, ќе пиеш лексилиуми, или ќе се начукаш, или некако ќе ја надминеш психозава, али тоа што министеркава на ВМРО ни го начука у обрзованието ќе ги ебе генерациите што доаѓаат. За едни ебани енглески пари што ги примија.

Слично како за "пописот" што напраи Мицковски. Едно збореше, друго праеше.

И дај, или постирај да видиме што сум рекол, или прекини да ми ги потиш јајцата со тоа.
Neka gi ebi be. Sakavte VMRO da se reformira, ete refomirano e. Isto i za popisot i za se drugo.
P.s so da postiram, ete im dadov upatstvo, koj ima zelba sam neka si se informira. Duri i tema im dadov, da ne lutaat po temite bezveze.

Глеј сеа дилема... :unsure:

GzlZp-YXsAAYv0H

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom