Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 454051

Од документарецот на BBC за битката кај Хестингс.

(секако, не е ова зафрканција, него е скриншот од документарецот - мора да се истакне веќе бидејќи не знае човек дали некој се заебава или стварно се ненормални некои луѓе)
Ова не е за нас, ова е за следните генерации... Класично перење мозок.

ВМРО прифати родов речник и ги внесе безумностите на оваа идеологија во образованието. Ко да е СДСМ на власт.

СДСМ секако е на браникот на оваа идеологија.
Прегледај го приврзокот 453905

ми се свиѓа тоа што ако си нормален ти викаат дека си под руско влијание

ретардирани гомна
Кај нас колата тргна надоле, кога воведоа целосна инклузија во образованието!
СДС воведе, дпСмне поддржа!
Исто лајно се и двете!

Сега веќе е нормализирано, да некое дете со посебни потреби: Вришти по цел ден! Ги малтретира психички останатите! Мава, гребе, фрла! Јаде мрсули! Па дури и к*рот го вади на час!!

Сега сите се "полни со разбирање" и "длабоко ги поддржуваат" не сфаќајќи дека дури и на тоа дете со посебни потреби му се прави штета што се наѓа во средина несоодветна на него!
За нормалните па ич да не зборуваме.. они се должни да го трпат тоа!

Класично перење мозок и трауматизација од најмала возраст, поддржана од guess who?!
Нема промашај! Сорос и неговите невладини!
Под изговор дека така е на Запад, што не е апсолутно точно! Се воведе срањево, и нека не ве чуди (бидејќи никој ни за ова не се побуни), така лесно да им помине и (ахем) родовото перење мозок!

Идиократија на повидок!

ВМРО прифати родов речник и ги внесе безумностите на оваа идеологија во образованието. Ко да е СДСМ на власт.

СДСМ секако е на браникот на оваа идеологија.
Прегледај го приврзокот 453905

ми се свиѓа тоа што ако си нормален ти викаат дека си под руско влијание

ретардирани гомна
Cekaj sega, bas Ti ne vikase pred nekoja godina deka VMRO se zatucani i treba da se promenat, so e sega problemot ?
Ete ti se ispolni zelbata, so kukas sega.

Ne be ptico, ic ne e off topik, samo kolku sto pratam vo toa vreme so drugi temi se zamarase i zatoa mislis deka se prepirame. Da ne recam ne si vo tek so nastanite.
И да не сум... оваа тема бар до сега беше "чиста", и ете нека остане така како исклучок.
Миљон теми има за курто-мурто препукување..

И да не сум... оваа тема бар до сега беше "чиста", и ете нека остане така како исклучок.
Миљон теми има за курто-мурто препукување..
Aj ok, sekako kako i obicno ke se praj na tri i pol. Legendata veli deka nekogas vojvodata priznal deka treba da lizi kaj so serel. A ima baaaagji za lizenje ;)

Aj ok, sekako kako i obicno ke se praj na tri i pol. Legendata veli deka nekogas vojvodata priznal deka treba da lizi kaj so serel. A ima baaaagji za lizenje ;)
говното предавничко на кое дркаш треба да лежи затвор, не да го прчи курот у Будимпешта

сфати го тоа више еднаш и може ќе се излечиш

Да се вратиме на темата. Од денес треба да сфатите дека ние словените сме едно од малцинствата што ќе може да просерава за што ќе му текне у САД. Користете дур можете и памет у глава.

hghfghfggf.png

говното предавничко на кое дркаш треба да лежи затвор, не да го прчи курот у Будимпешта

сфати го тоа више еднаш и може ќе се излечиш
Sfati vekje ednas deka sam si sakase shiptarаnata da te ebi sekoj den koga saka i kako saka. Deka sam si sakase da bidis severdjan. Sam si sakase bugari vo ustav ( ova dodusa od sekogas go sakase ). Sam si sakase woke i drugi sranja. Ne tuku se ligaj i placi po site temi , bidi maz sega i izdrzi. Djabe se ligajs i glumis zagrizen, dovolno e nekoj da oddeli 5 min i da proveri za sto se zalagase togas.

Ова зло што го донесоа демокративе, само се шири како вирус. Место ментално болните да идат во лудница, продолжуваат да ги воздигнуваат во опшетството, еве денес пак новиве "жени" убиваат, жртви деца од 8 и 10 години и цел куп други луѓе кои биле во црква.

101606299-15040425-image-m-2_1756321924340.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom