Shakespear
Need moar drugs
- Член од
- 25 јули 2015
- Мислења
- 2.418
- Поени од реакции
- 2.043
Не, ЛГБТ верувањата се базирани на наука.Дури и лгбтп култот/религијата?
Не, ЛГБТ верувањата се базирани на наука.Дури и лгбтп култот/религијата?
Каде има такви муслимани што поддржуваат лгбт? Ти стварно си удрен у главата.Јас сум за забранување на секоја религија. На погрешен човек му збориш.
Единствени муслимани што поддржувам се оние што поддржуваат ЛГБТ.
Многу боље децата да се дрогираат со хероин и крек отколку да бидат заведени од вашата самоуништувачка секта.Не, ЛГБТ верувањата се базирани на наука.
Бидејќи не е. Најголемо нешто што ве 'рчка вас фашистите е ЛГБТ лице што води среќен живот во еднакво општество, па си измислувате некои фантазии како е подобро да си наркоман отколку геј или транс.Знам дека на прв поглед некому ова нема да личи рационално
Дарвинизам. во природата чудаците ги малтетираат само зашто се чудаци. Вие во општеството го занемаривте тоа и решивте да ги заштитите сите тие чудаци. Никој не море ниту смее да се правда ЗОШТО не се согласува со педерлукот. Пошто и тоа е наука.Бидејќи не е. Најголемо нешто што ве 'рчка вас фашистите е ЛГБТ лице што води среќен живот во еднакво општество, па си измислувате некои фантазии како е подобро да си наркоман отколку геј или транс
Животните се инфериорни на човекот и општеството токму бидејќи ние имаме механизам да се штитиме од злото на луѓето.Дарвинизам. во природата чудаците ги малтетираат само зашто се чудаци. Вие во општеството го занемаривте тоа и решивте да ги заштитите сите тие чудаци. Никој не море ниту смее да се правда ЗОШТО не се согласува со педерлукот. Пошто и тоа е наука.
Точно така. Затоа кој те шиша со твојата псеудо наука, пошто Дарвин е ум 300 пати појак од сите други шупаци позади Џендер Теори.Животните се инфериорни на човекот и општеството токму бидејќи ние имаме механизам да се штитиме од злото на луѓето.
Простите луѓе на ниво на животните им се смееле на тие што ја измислиле струјата и телефонот. Затоа нивните мислења никогаш не се битни.
Среќен живот на ЛГБТ лице. Фашизам. Еднакво општество...Бидејќи не е. Најголемо нешто што ве 'рчка вас фашистите е ЛГБТ лице што води среќен живот во еднакво општество, па си измислувате некои фантазии како е подобро да си наркоман отколку геј или транс.
Уопште не се инфериорни заради тоа, туку заради свеста.Животните се инфериорни на човекот и општеството токму бидејќи ние имаме механизам да се штитиме од злото на луѓето.
Затоа вие сакате да посвојувате деца.Прегледај го приврзокот 396470
А што е со доказите да им се одземат децата на сите стрејт родители? За нив секогаш ќутите на овој форум кога некој „нормален“ родител ќе си го силува детето.
Мене ми личи дека вие фашистите сакате да имате деца само за да ги силувате. Еве најдов еден таков случај у вестите, и тоа е доволно доказ за мене.Затоа вие сакате да посвојувате деца.
Како прво, сите социјални служби во светот ги одземаат децата од ваквите родители, и како второ, процентот на силувани и искористени деца е многу поголем кај лгбт секташите, бидејќи они посвојуваат деца со одредена цел, во случајот што го постирав ја видовме нивната цел, за разлика од нас нормалните кои што децата си ги гледаме како најголемо богатство и се ќе направиме да бидат живи и здрави, нешто со кое болесниците од лгбт не можат да се пофалат.Прегледај го приврзокот 396470
А што е со доказите да им се одземат децата на сите стрејт родители? За нив секогаш ќутите на овој форум кога некој „нормален“ родител ќе си го силува детето.