Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.909
Поени од реакции
40.821
Јас сум за забранување на секоја религија. На погрешен човек му збориш.
Единствени муслимани што поддржувам се оние што поддржуваат ЛГБТ.
Каде има такви муслимани што поддржуваат лгбт? Ти стварно си удрен у главата.

Мусли попрво вас ќе ве заколе од лгбт сектата него ли христијанин или евреин.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.338
Поени од реакции
84.549
Не, ЛГБТ верувањата се базирани на наука.
Многу боље децата да се дрогираат со хероин и крек отколку да бидат заведени од вашата самоуништувачка секта.

Знам дека на прв поглед некому ова нема да личи рационално, но кога подобро ќе се размисли - така си е, за жал.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Знам дека на прв поглед некому ова нема да личи рационално
Бидејќи не е. Најголемо нешто што ве 'рчка вас фашистите е ЛГБТ лице што води среќен живот во еднакво општество, па си измислувате некои фантазии како е подобро да си наркоман отколку геј или транс.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.528
Поени од реакции
4.359
Бидејќи не е. Најголемо нешто што ве 'рчка вас фашистите е ЛГБТ лице што води среќен живот во еднакво општество, па си измислувате некои фантазии како е подобро да си наркоман отколку геј или транс
Дарвинизам. во природата чудаците ги малтетираат само зашто се чудаци. Вие во општеството го занемаривте тоа и решивте да ги заштитите сите тие чудаци. Никој не море ниту смее да се правда ЗОШТО не се согласува со педерлукот. Пошто и тоа е наука.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Дарвинизам. во природата чудаците ги малтетираат само зашто се чудаци. Вие во општеството го занемаривте тоа и решивте да ги заштитите сите тие чудаци. Никој не море ниту смее да се правда ЗОШТО не се согласува со педерлукот. Пошто и тоа е наука.
Животните се инфериорни на човекот и општеството токму бидејќи ние имаме механизам да се штитиме од злото на луѓето.
Простите луѓе на ниво на животните им се смееле на тие што ја измислиле струјата и телефонот. Затоа нивните мислења никогаш не се битни.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.528
Поени од реакции
4.359
Животните се инфериорни на човекот и општеството токму бидејќи ние имаме механизам да се штитиме од злото на луѓето.
Простите луѓе на ниво на животните им се смееле на тие што ја измислиле струјата и телефонот. Затоа нивните мислења никогаш не се битни.
Точно така. Затоа кој те шиша со твојата псеудо наука, пошто Дарвин е ум 300 пати појак од сите други шупаци позади Џендер Теори.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.338
Поени од реакции
84.549
Бидејќи не е. Најголемо нешто што ве 'рчка вас фашистите е ЛГБТ лице што води среќен живот во еднакво општество, па си измислувате некои фантазии како е подобро да си наркоман отколку геј или транс.
Среќен живот на ЛГБТ лице. Фашизам. Еднакво општество...

Се се тоа термини и изрази кои во рамки на вашиот култ имаат посебни значења нееднакви на вистинските значења на тие термини.
Па така, ние не сме фашисти според вистинското значење на тој збор. Среќен живот на ЛГБТ лице, на пример, за вас е, помеѓу другото, правото на некој маж да влегува во женски ве-цеа, да смее некој перверзњак да чита срамотни содржини на мали деца, облечен како машка курва. За нас среќен живот на ЛГБТ лице има друго значење.
Еднакво општество исто.

Уопште не се инфериорни заради тоа, туку заради свеста.

Инаку, ако ја сум срање човек кој сака лавот да го повреди и му идам да му удрам бокс, он има многу добар механизам да се заштити од мене, скинувајќи ми ја главата.
Ако имам пушка, неговиот механизам можеби нема да му помогне, ама нема ни тебе да ти помогне, ако сакам тебе истото со пушка да ти го направам, колку и да си свесен или интелигентен.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.528
Поени од реакции
4.359
Прилично сум сигурен шекнатиов дека е веганец.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043

Уште еден доказ зашто не смее да се дозволи посвојување деца на лгбт секташи. На гилотина одма треба да идат овие двајца.
1699000973004.png

А што е со доказите да им се одземат децата на сите стрејт родители? За нив секогаш ќутите на овој форум кога некој „нормален“ родител ќе си го силува детето.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.141
Поени од реакции
42.877

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Затоа вие сакате да посвојувате деца.
Мене ми личи дека вие фашистите сакате да имате деца само за да ги силувате. Еве најдов еден таков случај у вестите, и тоа е доволно доказ за мене.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.909
Поени од реакции
40.821
Прегледај го приврзокот 396470

А што е со доказите да им се одземат децата на сите стрејт родители? За нив секогаш ќутите на овој форум кога некој „нормален“ родител ќе си го силува детето.
Како прво, сите социјални служби во светот ги одземаат децата од ваквите родители, и како второ, процентот на силувани и искористени деца е многу поголем кај лгбт секташите, бидејќи они посвојуваат деца со одредена цел, во случајот што го постирав ја видовме нивната цел, за разлика од нас нормалните кои што децата си ги гледаме како најголемо богатство и се ќе направиме да бидат живи и здрави, нешто со кое болесниците од лгбт не можат да се пофалат.

Kajgana Shop

На врв Bottom