Shakespear
Need moar drugs
- Член од
- 25 јули 2015
- Мислења
- 2.418
- Поени од реакции
- 2.043
Не сум ЛГБТ лице. И не сум ограничен.Ти си прилично ограничен во своите сфаќања, за едно LGBT лице.
Не сум ЛГБТ лице. И не сум ограничен.Ти си прилично ограничен во своите сфаќања, за едно LGBT лице.
Имаш огромни предрасуди врз цели групи.Не сум ЛГБТ лице. И не сум ограничен.
Зошто не излезеш од клозетот? Се срамиш од твоите?Не сум ЛГБТ лице. И не сум ограничен.
Не се баш сите такви од генерацијата, ама оние од „родови науки“ тие се најигнорантните. Ништо не знаат ама се специјализирани за лгбтП догма (што иронично, е причината за нивните ментални болести). Од реален живот работи, факти за светот во кој живеат, вештини за секојдневни работи како поправање средување нешто, или готвење, итн. НИШТО не знаат... Еве го шеки на форумов, жив пример.
Мене она ми звучи многу хомофобично!Зошто не излезеш од клозетот? Се срамиш од твоите?
Тоа факти за светот во кој живеат не се вклучени твоите теории на заговор.Не се баш сите такви од генерацијата, ама оние од „родови науки“ тие се најигнорантните. Ништо не знаат ама се специјализирани за лгбтП догма (што иронично, е причината за нивните ментални болести). Од реален живот работи, факти за светот во кој живеат, вештини за секојдневни работи како поправање средување нешто, или готвење, итн. НИШТО не знаат... Еве го шеки на форумов, жив пример.
Се додека викаш мајстор да ти смени плафоњерка, или гумица на чешмата…!Тоа факти за светот во кој живеат не се вклучени твоите теории на заговор.
И не, не им фалат на Gen Z животни вештини. Ова бумерите го викаат за секоја генерација испод нив.
Бумер не се користи само со буквалната дефиниција. Сега значи и секој старец кој е надвор од допир со младината.Овие млади генерации се толку глупави што не знаат што е бумер и сите постари од нив бумери ги викаат.
Тоа не се животни вештини.Се додека викаш мајстор да ти смени плафоњерка, или гумица на чешмата…!
Имаш к*р од животни вештини!
врска немаш баки. Не знаеш дефиниции. Ние најголем број тука сме миленијалци. Ти си скаран со секоја логика. Џабе да ти објаснувам.Бумер не се користи само со буквалната дефиниција. Сега значи и секој старец кој е надвор од допир со младината.
Ние како држава сме позади со генерациите. Нашите миленијалци се бумери и нашите Ген З се миленијалците.врска немаш баки. Не знаеш дефиниции. Ние најголем број тука сме миленијалци. Ти си скаран со секоја логика. Џабе да ти објаснувам.
Gen Z е најглупата генерација до сега што е родена. Тоа и у историјата ќе го пишува наскоро. Тоа е крахот на човечката интелигенција и враќање назад према глупавоста.Ние како држава сме позади со генерациите. Нашите миленијалци се бумери и нашите Ген З се миленијалците.
Од каде идеја дека ова се животни вештини? За мене животна вештина е трпање во ректумот.Се додека викаш мајстор да ти смени плафоњерка, или гумица на чешмата…!
Имаш к*р од животни вештини!