Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
што е финтата со багаж чекиран ? отварам за еден правец, еднаш дава 20 евра, по пола саат 30 евра. таа 23кг што е.

Изгледа не се чита погоре, па да повторам - не постои рангирање за квалитетот на услугата каде што Ryan подобро котира од Wizz.

На SkyTrax Ryanair е 2 star airline, Wizz Air e 3 star airline.
На TripAdvisor Ryanair има средна оценка 3.53, Wizz Air 3.59.

Моето искуство е базирано врз десетгодишен комерцијален менаџмент во авио индустријата.

Да ти пишам петка ако тоа те прави среќен. (y)

Да беше малку свесен, и културен ко што доликува на човек кој работи во авио-индустријата уште од првиот мој пост ќе разбереше дека се наоѓаме во 21 ВЕК.
А во 21 Век, најглупаво нешто е да се водат полемики околу вкусови и мислења. Се однесуваш, како да е твој Виз Ер. А никаде, не го исплукав толку многу за да ме тролаш еве веќе пет поста од мојот прв.. Само го кажав моето искуство, и кажав што не ми се беднисува.

Decki pozdrav,vo ponedelnik letam za keln pa me interesira ova sto e vo vrska so torbite,kolku iznesuva taksata ako torbata e pogolema od onaa basic sto e?

А шо прает со авионов шо имат слетано од Клуж?

Ko што начув нешто тука на аеродром што збореа, празен слетал,колку е точно немам појма, а иначе го видов, убав е, изгледа ново. со новото лого на Виз ер.

Ko што начув нешто тука на аеродром што збореа, празен слетал,колку е точно немам појма, а иначе го видов, убав е, изгледа ново. со новото лого на Виз ер.
upload_2016-5-19_0-28-40.png
Па еве овие се аеродроми шо ги посетил авионов а не се редовни летој. Дан прает некој турнеја или промоција на авионов.

Ништо од плати една земи две карти овој роденден :/

Здраво, во декември станав член на wizz discount club, тоа членство треба да трае 1 година,меѓутоа денес кога сакав да резервирам карта не ми дава дека сум член на клубот а и сите минати резервации ги нема на мојот профил. Дали некој имал слично искуство и може да ми помогне што да направам сега? :D

Изгледа сепак ќе ја видиме линијата Будимпешта - Скопје.

Wizz Air sole bidder for West-Balkan routes

http://bbj.hu/business/wizz-air-sole-bidder-for-west-balkan-routes_116395

Hungary’s low cost airline Wizz Air was the only airline to submit a bid for five West-Balkan routes from Budapest, according to a report published in economic newspaper Világgazdaság today.

The National Development Ministry told the paper that the four-year contract could be signed as early as summer and preparations would begin thereafter.

This would give the airline a monopoly on routes between Budapest and Albania, Bosznia-Hercegovina, Kosovo, Macedonia and Montenegro. In the event that the airline incurs a loss, it could seek compensation from the government, Hungarian news agency MTI reported.

Since Hungary’s national carrier Malév was grounded in 2012, a number of direct flights from Budapest have ceased to exist. This void could be filled by the new cluster of Wizz Air routes, according to MTI.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom