- Член од
- 24 мај 2012
- Мислења
- 294
- Поени од реакции
- 114
А кај треба да ги чекирам може преку веб?Ќе мораш прво да чекираш па после тоа ќе ќе ги добиеш картите, кои ќе можеш да ги испринташ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кај треба да ги чекирам може преку веб?Ќе мораш прво да чекираш па после тоа ќе ќе ги добиеш картите, кои ќе можеш да ги испринташ
ДаА кај треба да ги чекирам може преку веб?
Каде се внесува кодот за 20 евра попуст од Скопски маратон, во кој дел? Овде кај пребарај има некој WIZZ-код:
![]()
Ама најверојатно не е тој истиот, оти тој е многу подолг.
А како се чекира?
Ќе ти стигне информација на мејл WizzAir Flight Reminder. Тоа е од 30 дена пред летот , а можеш да се чекираш до 3 часа пред летот(нормално нема да чекаш до 3 саати пред лет). . Кога ќе чекираш , ќе ти ја испратат картата на мејл .А како се чекира?
Фала за информацијава, инаку еден ми вика дека требало да се внеси број на пасош ама јас ко ги купував картите немаше такво нешто.Ќе ти стигне информација на мејл WizzAir Flight Reminder. Тоа е од 30 дена пред летот , до 3 часа пред летот . Кога ќе чекираш , ќе ти ја испратат картата на мејл .
Фала за информацијава, инаку еден ми вика дека требало да се внеси број на пасош ама јас ко ги купував картите немаше такво нешто.
Картиве ги порачав сите наеднаш, и ги има во мои резервации сите 4 имиња и бројот на седиште без број на пасош, а само мојот број на пасош го има во профил дали е се во ред? оти првпат порачувам и страв ми е да не имам нешто згрешеноАко немаш сочувано податоци на профилот , тогаш ќе ти побара број на пасош .
Картиве ги порачав сите наеднаш, и ги има во мои резервации сите 4 имиња и бројот на седиште без број на пасош, а само мојот број на пасош го има во профил дали е се во ред? оти првпат порачувам и страв ми е да не имам нешто згрешено![]()
Минатата недела се враќав и за да се донесам оваа опција ми беше најефтина. Земав приорити и носев ранец за лаптоп (16,4" значи е малку поголем од мала кабинска торба, ама не ми беше преполн не претерував) + мала кабинска торба никаков проблем не немав кога се чекирав. При што на торбицата ми ставија дека е голем кабински багаж ознака, а на ранецот ми ставија дека е мал кабински багаж.Гледам дека ако купам priority boarding може да земам мала торба плус.
Рriority Boarding: Be among the first on board!
- Includes 1 additional small personal item on-board.
(Handbag, laptop bag, camera bag)
This is in addition to your large or small cabin bag
Има некој искуство со ова? Знам дека обичната торба шо е за во авион ја мерат во тие таквите, а ова? Прават проблеми?
Сакам да земам еден ранец нормален и едно мало ранче, ама ако ми зујат дека се два ранци ќе ги фрлам!