Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo. Eden covek mi rezervirase karti avionski od wizzair i ima napraveno greska t.e ima lapnato bukva.. a za promena baraat 2 500 denari. nekoi velat deka go gledaat brojot na pasos, drugi vela deka ako e nenamerna greskata mozno e besplatno da se smeni.. dali na nekoj mu se slucilo ? fala pozdrav :)

Мој совет нареден пат ти да си букираш карта или ќе прошеташ по агенцииве ги продаваат картите за Виз. Што се однесува до проблемот шансите за да поминеш се 50 50.Можеби ќе поминеш ама некој ќе ти се закачи и ќе ти направи проблеми.Кој си ти зошто што како ќе помислат крадење на идентитет и слично. Во некои земји една буква разликува индивидуа од друга така да најдобро да си ја направиш промената. А можеш да се јавип на контакт центарот во Визер и од таму да видиш што ќе ти кажат но мој совет да си промениш.

• 059030440
  • Повиците се наплаќаат по 35,40 MKD за минута.

верувам дека е одговорено претходно, но не можам да најдам
дали кога ќе се купи каратата, пример за дубаи на 11 ноември е 119 лева (ова од софија нели) има и други трошоци?
аеродромски такси или сл. работи. или тоа е тоа, нема други издатоци?

верувам дека е одговорено претходно, но не можам да најдам
дали кога ќе се купи каратата, пример за дубаи на 11 ноември е 119 лева (ова од софија нели) има и други трошоци?
аеродромски такси или сл. работи. или тоа е тоа, нема други издатоци?
Не знам, меѓутоа мислам дека мора да пишува некаде на интернет страната на превозникот дали во цената е вклучена аеродромската такса и други дополнителни трошоци или истите не се вклучени.

50% попуст.

Не е лошо, нели?
Да ни дадеш маил, или контакт таму во Виз, каде можеме да те пофалиме за целиот PR труд што срдечно го правиш на темава! (y)[DOUBLEPOST=1400500951][/DOUBLEPOST]Сега ги читам условите за попустот и не ми е јасно дали важи само за еден лет, или за сите летови во рамките на една иста трансакција. На пример, сакам да летам за Милано и неколку недели подоцна од Париз за Скопје.

Едно седуште (од две) ќе биде бесплатно само во едниот лет, или и во двата лета?
Во тој случај подобро ми е да ги резервирам двата лета од две различни картични (вториот лет да биде платен од картичката на сопатникот, во одделна трансакција)
@Tranquilis те молам да го појасниш ова.

http://wizzair.com/mk-MK/anniversary
ОДРЕДБИ И УСЛОВИ:
Оваа промоција важи само ако купите 2 или повеќе седишта истовремено како дел од истата резервација и за истиот лет на Wizz Air Hungary Ltd. (W6) или Wizz Air Ukraine Airlines LLC (WU).

Едно од секои две купени седишта ќе биде бесплатно, до најмногу пет седишта за резервација. Зборот „бесплатно“ значи дека нема да ви се наплати цената заедно со даноците, другите неопционални трошоци и мала кабинска торба (макс.: 42*32*25) (но освен административната такса) за бесплатното седиште.*

Последно уредено:
Да ни дадеш маил, или контакт таму во Виз, каде можеме да те пофалиме за целиот PR труд што срдечно го правиш на темава! (y)[DOUBLEPOST=1400500951][/DOUBLEPOST]Сега ги читам условите за попустот и не ми е јасно дали важи само за еден лет, или за сите летови во рамките на една иста трансакција. На пример, сакам да летам за Милано и неколку недели подоцна од Париз за Скопје.

Едно седуште (од две) ќе биде бесплатно само во едниот лет, или и во двата лета?
Во тој случај подобро ми е да ги резервирам двата лета од две различни картични (вториот лет да биде платен од картичката на сопатникот, во одделна трансакција)
@Tranquilis те молам да го појасниш ова.

http://wizzair.com/mk-MK/anniversary

Остај што промовирам, туку и цел ден сум заглавен на работа додека другите се на журка. :свиркам: Ама така е кога си :нинџ:

Практично добиваш уште едно бесплатно седиште на истиот лет на кој сакаш да леташ - можеш да земеш некој со себе. Ако веќе сте планирале да летате некаде, сега ви е 50% поефтино. Пробај да видиш цена за еден, па цена за двајца на истиот лет и ќе ти стане јасно.

кој ќе ме части? :P

@kooperativa Кам летиш ти? :P
@Vanlok Како што ти кажа Tranquilis одбери дестинација и стави 2 Adults и воала :) Тоа е финтата ништо посебно. Така плаќаш 1 карта а добиваш 2. Вториот лета бесплатно или на двајцата ви се фаќа по 50% поефтино. Шернете ја новоста на повеќе луѓе да се исполнат капацитетите :)

@kooperativa Кам летиш ти? :P
@Vanlok Како што ти кажа Tranquilis одбери дестинација и стави 2 Adults и воала :) Тоа е финтата ништо посебно. Така плаќаш 1 карта а добиваш 2. Вториот лета бесплатно или на двајцата ви се фаќа по 50% поефтино. Шернете ја новоста на повеќе луѓе да се исполнат капацитетите :)
не сум пребирлив, кој за каде ќе части, таму ќе идам :love:
ај да не биде дека само се зезам, ..... акцијава ви е супер, уште да имав некое инфо претходно сигурно ќе купев карти (2 или 3) за јуни/јули за до ....... ај да ме убиеш не ми текнува како се викаше аеродромот кај венеција

Практично добиваш уште едно бесплатно седиште на истиот лет на кој сакаш да леташ - можеш да земеш некој со себе. Ако веќе сте планирале да летате некаде, сега ви е 50% поефтино. Пробај да видиш цена за еден, па цена за двајца на истиот лет и ќе ти стане јасно.

Го гледам тоа, но прашањето можеби ми беше нејасно.
Вториот лет да го направам одделно и од друг акаунт, или бесплатното второ седиште важи за секој одделен лет? (ако сега наеднаш резервирам/купам 2 одделни летови за 2ца?)

Првпат сакам да чекирам однапред ради попустиве, за париз, некој поупатен да ми пише инбокс да ме насочи што како?

Го гледам тоа, но прашањето можеби ми беше нејасно.
Вториот лет да го направам одделно и од друг акаунт, или бесплатното второ седиште важи за секој одделен лет? (ако сега наеднаш резервирам/купам 2 одделни летови за 2ца?)

Важи за секој одделен лет.

Странава едвај отвора сите купуваат изгледа. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom