Релацииве закон!
Браво ама браво за изборов, конечно Нирнберг на листа некаде. Сега и до Прага ќе можете многу ефтино да стасате. Браво![]()
На кој начин, долго време барам брз и ефтин лет до Прага?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Релацииве закон!
Браво ама браво за изборов, конечно Нирнберг на листа некаде. Сега и до Прага ќе можете многу ефтино да стасате. Браво![]()
Ќе почекаш на релацијава до Нирнберг од Скопје со визз и од Нирнберг за 15 евра си во Прага за 2,5 саати со бус.На кој начин, долго време барам брз и ефтин лет до Прага?
kje mora so vrski izgledaСамата апликација има некои такви багови а истата за која ти збориш има поплаки и на нивниот офицјален ФБ профил али некако апликацијата слабо ја одржуваат
@Tranquilis
Летовите за Нирнберг ќе бидат до овој аеродром: Nuremberg Airport (Flughafen Nürnberg) (IATA: NUE, ICAO: EDDN) или до некој аеродром во околината на Нирнберг?
Бидејќи, претходните летови на пр. беа најавувани до Минхен, а на крај испадна дека се до аеродромот Минхен Запад (Меминген), што е на одалеченост од 100 км од Минхен.
Не е лошо да ја знаеме точната дестинација.
Фала на одговорот!
Поздрав.
Фала брат! Дај индексот да ти пишам 10-ка!NUE, без грижа. Сите пет со име и презиме: BCN, TRF, LBC, NUE, FDH.
Фридриксхафен е последниот? Абе те сакам еј те сакам!!!NUE, без грижа. Сите пет со име и презиме: BCN, TRF, LBC, NUE, FDH.
NUE, без грижа.
Фридриксхафен е последниот? Абе те сакам еј те сакам!!!
Не си свесен како си ме погодил и тоа без врски
Од таму за каде ќе има плус освен до Скопје?