Windows Vista

• Креатор на темата Креатор на темата torrent
  • Време на започнување Време на започнување
Инсталирав драјвери за компјутерот и ми се изгуби Vista Aero од Windows Color and Appearance. Како можам да го вратам?

Десен клик десктоп Personalize - Window Color and Appearance потоа соодветно одбери си.

Ќе може линк за некој сигурен активатор за SP2 32bit?

Инсталирав драјвери за компјутерот и ми се изгуби Vista Aero од Windows Color and Appearance. Како можам да го вратам?

Proeprties на Computer и таму кликни на Rate This PC или така нешто, како линк е тоа.

Ќе може линк за некој сигурен активатор за SP2 32bit?

Nevermind... Прво со Vista Loader му ставив ASUS лого и пробав да активирам, ама не сакаше. Па со Vista Developer Activation ја средив работата. :smir:

Дечки имам нов hp лаптоп и пишува на самиот почеток да си направиш recovery discs преку HP Recovery Manager. Дали ова значи дека ми требаат ДВД(или цд-ња) за да се пренесат сите податоци?
А исто така пишува од време на време да си правиш back up...што е разликата помеѓу Recovery Manager i back up?

Дечки имам нов hp лаптоп и пишува на самиот почеток да си направиш recovery discs преку HP Recovery Manager. Дали ова значи дека ми требаат ДВД(или цд-ња) за да се пренесат сите податоци?
А исто така пишува од време на време да си правиш back up...што е разликата помеѓу Recovery Manager i back up?

Провери тука

може ли сериал за vista ultimate 64bit...pls

Broo uklucise na MSN i ke ti dadam

A moe prasanje oti na Vistava nemam zvuk samo na pleerite ?? Pomos

Провери во Windows Sound Schemes (така беше?), да не ти е направено на No Sounds.

Во повеќето тестови разликите се безначајни. Дозволена грешка при мерење.
Во ниеден тест нема разлика за 1%.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom