Windows Phone: Помош и поддршка

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Телефонот ми е земен од т-мобиле пред некое време за картицава дали подржува 4г незнам ако има начин некако да видам кажете да проверам?
А дали претплатата ти поддржува 4г?

И тука да си прашам - Лумиа 930 - супер ги слушам сите, никој мене не ме слуша - освен ако не уклучам спикер или слушалки. Рестартирав, намалував наголемував звук, па и од 4г намалив на 2г - ништо.
Има некое решение кое не го гледам или да ги гњавам во Т-Мобиле?

И тука да си прашам - Лумиа 930 - супер ги слушам сите, никој мене не ме слуша - освен ако не уклучам спикер или слушалки. Рестартирав, намалував наголемував звук, па и од 4г намалив на 2г - ништо.
Има некое решение кое не го гледам или да ги гњавам во Т-Мобиле?

Кога снимаш видео со камерата има звук?

Како и да е не е софверски проблем нешто е до микрофончето. Трк до т-мобиле :)

Кога снимаш видео со камерата има звук?

Како и да е не е софверски проблем нешто е до микрофончето. Трк до т-мобиле :)

Има звук кога зборувам на слушалки и спикер, исто и кога праќам звучна порака :)
Повеќе ми личи на софтверски, да е хардверски микрофонот не би требало да пребира кога нема да работи :)

zdravo sakam da prasam dali ima uste nekoj problem so mobilniot internet ne mi cita fb , internet expl... i uste nekolku programi a imam internet i se e ok so nego.dali e do noviov softver ili ako znae nekoj da mi pomogne da mi kaze kako da go sredam toa.

zdravo sakam da prasam dali ima uste nekoj problem so mobilniot internet ne mi cita fb , internet expl... i uste nekolku programi a imam internet i se e ok so nego.dali e do noviov softver ili ako znae nekoj da mi pomogne da mi kaze kako da go sredam toa.

ти се појави проблемот наеднаш или цело време ти беше така?

pomogna ama mi se javi nov problem :(.. koga mie zaklucen tel i sakam da go otklucam prvo sto mi se pojavuva e resuming... pa posle screen lock pozadinata :( do sto moze da e ova ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom