- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 4.665
- Поени од реакции
- 5.377
А дали претплатата ти поддржува 4г?Телефонот ми е земен од т-мобиле пред некое време за картицава дали подржува 4г незнам ако има начин некако да видам кажете да проверам?
А дали претплатата ти поддржува 4г?Телефонот ми е земен од т-мобиле пред некое време за картицава дали подржува 4г незнам ако има начин некако да видам кажете да проверам?
Брат готово средив имам 4гА дали претплатата ти поддржува 4г?
Кога снимаш видео со камерата има звук?И тука да си прашам - Лумиа 930 - супер ги слушам сите, никој мене не ме слуша - освен ако не уклучам спикер или слушалки. Рестартирав, намалував наголемував звук, па и од 4г намалив на 2г - ништо.
Има некое решение кое не го гледам или да ги гњавам во Т-Мобиле?
Има звук кога зборувам на слушалки и спикер, исто и кога праќам звучна поракаКога снимаш видео со камерата има звук?
Како и да е не е софверски проблем нешто е до микрофончето. Трк до т-мобиле
ти се појави проблемот наеднаш или цело време ти беше така?zdravo sakam da prasam dali ima uste nekoj problem so mobilniot internet ne mi cita fb , internet expl... i uste nekolku programi a imam internet i se e ok so nego.dali e do noviov softver ili ako znae nekoj da mi pomogne da mi kaze kako da go sredam toa.
odkako go instalirav noviot softver nedelata go resetirav tel i od toj moment toa eти се појави проблемот наеднаш или цело време ти беше така?
Да направиш фактори ресет ?odkako go instalirav noviot softver nedelata go resetirav tel i od toj moment toa e
mislis pametna ideja e toa ?Да направиш фактори ресет ?
Да бе зошто да не, слободно и онака после само ќе си се логираш со емаил и се ќе ти биде тукаmislis pametna ideja e toa ?
Фактори ресет помогна?gotovo mi se sredi tel fala na pomos