Windows Phone, iOS или Android

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ова нема шанси, јас со живот тврдам :pos:. Не би требало да е вака ова е тешко тешко вероватно. Првата генерација ќе добијат упдејт, но некој фунции ќе фалат. Вторава генерација како што се нокиа... ќе го добијат целосно апдејтот. Токму заради нокиа ова нема шанса да биде виситинито.

Еве мал доказ колку го сакаат windows phone тие што го купиле до сега, дека не претерувам и филмам дека сум задоволен.

7 значи 7 места од 10 ги држи windows phone.

Top Rated in Cell Phones
Па добро ако го земаш Амазон за меродавен, тука најлесно може да се манипулира т.е. фингира со резултатите, кога ке споредиш други статистики кажуваат сосема обратно. И она со Apollo апдејтот не го измислив јас, си пишува убаво на линкот погоре. E сега што ти не сакаш да веруваш во тоа и бараш утеха е друга работа. :pos:

Па добро ако го земаш Амазон за меродавен, тука најлесно може да се манипулира т.е. фингира со резултатите, кога ке споредиш други статистики кажуваат сосема обратно. И она со Apollo апдејтот не го измислив јас, си пишува убаво на линкот погоре. E сега што ти не сакаш да веруваш во тоа и бараш утеха е друга работа. :pos:

Ако го прочита линкот убаво има апдејт . А тоа за амазон како ќе манипулира? Зарем Амазон би дозволил такво нешт :pos:.
WP Mango devices won't get Apollo [Update: Yes, they will]

Ако го прочита линкот убаво има апдејт . А тоа за амазон како ќе манипулира? Зарем Амазон би дозволил такво нешт :pos:.
WP Mango devices won't get Apollo [Update: Yes, they will]
Па само ако се потрудиш да размислиш малку подалеку ке сфатиш дека на Амазон може секој да гласа и сопственици и тие што немаат таков телефон. Доволно е да седнам на пет различни компјутери и пет пати слободно да гласам за истиот телефонот иако го немам. Многу едноставно и лесно. :)

Па само ако се потрудиш да размислиш малку подалеку ке сфатиш дека на Амазон може секој да гласа и сопственици и тие што немаат таков телефон. Доволно е да седнам на пет различни компјутери и пет пати слободно да гласам за истиот телефонот иако го немам. Многу едноставно и лесно. :)

Ако беше така, епл има најмизерни фанови. Заеш колку ревјус ќе имаше? Ехеее милијардиии :icon_lol:

Ако беше така, епл има најмизерни фанови. Заеш колку ревјус ќе имаше? Ехеее милијардиии :icon_lol:
Прав Apple fan не купува iphone од Амазон, туку од овластена продавница или оператор, мнооогу порано од тоа кога ке се појави на продажба на Амазон. Изгледа многу лесно ја проголта статистиката за продажбата на WP7 од вчера, но ако е за утеха како што реков, нека биде така, дури и јас ке верувам во тоа ако треба. :LOL:

Не беше ти тој што велеше дека треба да се забрани “фанбојци“ да прават ревју? :D
Туку шала на страна, го ценам тоа што си се потрудил вака детално да напишеш за windows phone.

Не сум фанбој, туку сакав да искусам нешто уникатно, не само да бидат икончина. Сега за сега ми се допаѓа и уживам во искуството. Интересно е да се снаоѓаш во нешто ново.

После ќе го допишам ревјуто, сепак има уште куп работи кои ги изоставив.

Колку ќе кошта Нокиа Лумиа 900?

здраво на сите
Имам sony ericsson xperia x8 на 19 април ми заврси гаранцијата и сега неможам да го носам на поправка па морам да прашам некој да ми помогни. Мислам дека имам вирус во телефонот и мислам дека е спуштен преку маркет или некоја друга апликација го скенирав телефонот со аваст нортон есет и никој не ми покажа дека има вирус а телефонот кочи кога одам на лево тој оди на десно кога стегам на горе тој оди на десно кога стегам мени тој отвора повици кога стегам единиц стега некој трета бројка понекогаш дури и како тачот да ми го исклучува кажувајте помош вчера го ресетирав преку сетингс фактори ресет и го рестартирав после то ама бадијала пак истото и сабајлево ми звони мобилниот одвај кренав не фајчаше тачот поздрав и плис помагајте

Се си мислам дека ти е екранот зезнат.

И ете официјално галакси с3

здраво на сите
Имам sony ericsson xperia x8 на 19 април ми заврси гаранцијата и сега неможам да го носам на поправка па морам да прашам некој да ми помогни. Мислам дека имам вирус во телефонот и мислам дека е спуштен преку маркет или некоја друга апликација го скенирав телефонот со аваст нортон есет и никој не ми покажа дека има вирус а телефонот кочи кога одам на лево тој оди на десно кога стегам на горе тој оди на десно кога стегам мени тој отвора повици кога стегам единиц стега некој трета бројка понекогаш дури и како тачот да ми го исклучува кажувајте помош вчера го ресетирав преку сетингс фактори ресет и го рестартирав после то ама бадијала пак истото и сабајлево ми звони мобилниот одвај кренав не фајчаше тачот поздрав и плис помагајте

Тачот е сигурно.

Мислам да не коментирам многу, :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom