Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
Тооооооооо Рожеееееееееее :vozbud::vozbud::vozbud:
Лекција од ПРОФЕСОРОТ за малиот ноле !!!
РОЖЕ МАЈСТОРЕЕЕ !!!!

ПОВТОРНО БРОЈ 1 :vozbud: (y)
THE KING :cool:

Член од
18 јуни 2012
Мислења
102
Поени од реакции
224
Искрено ми е мило што Новак изгуби,во недела и да си падне на 2-ро место,мераци :pipi:
Ама јас сепак сум за Мареј,заслужува дечкото,добро игра а и плус дома си е,ред е еднаш да го освои Вимблдон.

Инаку уште сум во жалост што ми изгуби Рафа :( и тоа од некој Расол,што во следното коло одма го згмечија :facepalm:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Искрено ми е мило што Новак изгуби,во недела и да си падне на 2-ро место,мераци :pipi:
Ама јас сепак сум за Мареј,заслужува дечкото,добро игра а и плус дома си е,ред е еднаш да го освои Вимблдон.

Инаку уште сум во жалост што ми изгуби Рафа :( и тоа од некој Расол,што во следното коло одма го згмечија :facepalm:
Против денешниот Федерер ? Не вервам.

Член од
18 јуни 2012
Мислења
102
Поени од реакции
224
Makedonec_7

Во недела нека победи подобриот, и за едниот и за другиот ќе ми биде мило.
За Федерер бидејки мислам дека многу луѓе веќе го отпишаа,плус ќе го симне Џоле од 1-во место:sneaky: а,Мареј редно е веќе да се израдува на свој терен :D

Како и да е,Рафа ми оди на 3-та позиција,независно кој ќе победи :confused:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ајдее Мареј,сведоци сме на историја со финалево на Мареј а тек ако победи тоа се нема десено 74 години нивен да тепа на Вимблдон па така да ке си бидам за Мареј.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Makedonec_7

Во недела нека победи подобриот, и за едниот и за другиот ќе ми биде мило.
За Федерер бидејки мислам дека многу луѓе веќе го отпишаа,плус ќе го симне Џоле од 1-во место:sneaky: а,Мареј редно е веќе да се израдува на свој терен :D

Како и да е,Рафа ми оди на 3-та позиција,независно кој ќе победи :confused:
Не е проблем позицијата дур освојува Гренд Слем титули. Види ја Серена. И е гајле на која позиција е, али утре ќе си освој уште еден голем турнир. Големите се паметат по титулите, а не по тоа кој бил прв на некоја си листа.

С

сашенко

Гостин
Прв Британски тенисер финалист на Вимболдон после 1938 :pos:

Член од
17 август 2011
Мислења
10.299
Поени од реакции
18.313
коа се игра финалето?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Женскиот тенис е интересен за тоа што не се одвојуваат првите три-четири тенисерки од останатите, може некоја што е надвор од топ 10 да освои гренд слем, што не е пример со мажите.
Чисто го пишав ова, ради играта моментално во женското финале, Радванска е трета носителка, а Серена е шеста.. што апсолутно ништо не значи.
Како што тргнал мечот, лесен триумф ќе е ова за Серена, би сакал да грешам, но ...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
Meне ми е искрено досаден, т.е. без малце многу досаден, чест на исклучоците но претежно натпреварите ми се смешни затоа што сум навикнат да гледам машка категорија, WTA ретко.

С

сашенко

Гостин
^ Исто, многу ретко гледам женски тенис.Ако се најавува некое ептен добро финале тогаш гледам сигурно, Шарапова и Иванович ги гледав порано ама само кога ке ги начекам и мечевите на Вилиамс сестрите на Вимболдон ама и нив ги баталив. Ама не пратам што се дешава на wta

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Мене па баш ми се океј. Дел Потро тешко дека ќе го совлада Федерер, Надал, Новак, ама Кербер би ја совладала Азаренка, Шарапова или Радванска..
Еве на пример Серена да игра на АТП листа, би била во први 50 тенисерИ :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom