- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.997
- Поени од реакции
- 16.467
Играат 8 саата и 20минути...заминав да ја гледам Србија, таман ко ќе се вратам ќе биди 75-74 за Иснер 

Се газам од смеење по дома ко удрена некоја, 46 -45 еј! ОМГ хахахаха!Бутнаа веќе рекорд .. предхосниот беше 6 и пол саати , овие тераат над 8 веќе :pos2:
Се согласувам дека гледаме најубав тенис оваа година на Вимблдон. Обично првите кола се ептен досадни, ама оваа година тоа е спротивно, што ме радува, бидејќи е мерак да се гледа ваков тенис ко овој денес.Е штета што не го гледам ова што го гледате вие,ова е чудо невидено,после натпреваров ќе немаат сила со прст да мрднат.
Инаку го гледав досега Федерер,и морам да им одадам признание за неверојатно добар тенис,какви поени паѓаа мераци.Се забележува дека Роже не е стариот инаку лесно ќе ги збришуваше противниците,србинов прв пат во живот го гледам како игра и ме воодушеви.
Мислам дека од сите години до сега што ги имам гледано ,овој Вимблдон ќе биде најубав.
И татко ми така вика домаЈа мислам дека ова е договорено... и онака титули неможат да освојат,па барем по нешто да се запаметат у историјата :raz: