Wimbledon, 13.06 - 03.07.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување

Кој мислите дека ќе го освои Вимболдон, оваа година, во машка конкуренција ?

• Рафаел Надал

Гласови: 20 32,3%
  • Новак Џокович

Гласови: 17 27,4%
  • Роџер Федерер

Гласови: 22 35,5%
  • Енди Мареј

Гласови: 0 0,0%
  • Робин Содерлинг

• Давид Ферер

• Енди Родик

Гласови: 3 4,8%

• Вкупно гласачи
    62
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нооооооооооооооооооолеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!

Неможу да се приберу !!!

Нов тениски краљ. Ау немам зборови, секоја чест мајсторе, секоја чест шампионе!!!

ВАМОС КАДЕ СТЕ ВАМОСЦИ ?????? НОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ , АЈДЕ СЕГА КАЖЕТЕ ДЕКА НЕ ФЕРСКИ Е ПРВ ???? ПРВ РЕКЕТ !!!!! НОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
--- надополнето: Jul 3, 2011 3:46 PM ---
И не знам дали напоменав дека 90% од публиката беа пртив него ?
ne e ferski prv.

Честитки за Џокович, сосема заслужено.
Порано ме нервираше ама сега гледам дека е голем човек, респект.

Види какво шоу држи после пораз,ЛЕГЕНДА!!
Како што Џоковиќ редовно правеше шоу додека немаше тениски успеси, сега Надал ќе треба да почне да прави шоу бидејќи петто финале против Џоковиќ губи по ред.

Колку ми е мило што победи Ноле! Браво, секоја чест и заслужено.
Рекет бр.1 во свет моментално!

Браво за Џокович сосема заслужено иако го мрзам зошто премногу антипатичен ми е, а за Надал може само да кажам дека секогаш ќе биде подобар од Џокович и без гајле пак ќе бидеш No.1

Честитки за Ноле. Секогаш велам дека кој го добива Вимблдон ја обележал годината, па така и годинава ова е дефинитивно година на Ноле и воедно година која навести ново ривалство.

Сепак ова беше едно од послабите финалиња кои сум ги гледала на турниров. И двајцата добија поени на туѓите грешки, а не заради своја заслуга. Тоа ги докажува двата сета со резултат од 6-1. Ако Ноле - Рафа е новото ривалство во тенискиот свет, се надевам дека ќе покажат поголема борба и атракција во играта, зашто ако играат вака тенисот ќе изгуби многу.

- Добил Чак Норис задача да ја спаси Фукушима 1 и вика: "Дајте нешто полесно, тоа е тешко. Добро ајде пробај да го победиш Ноле во тенис. На ова Чак Норис вика: "А јас сепак да пробам да ја спасам Фукушима 1" :)

Честитки за Џокович, негова сезона јебига.
А овие женскиве што пискаат по фејсбук колку ме нервираат, а ни Т од тенис не разбираат. :@

Не ми е криво после поразов. Супер игра гледавме, интересни топки имаше возбудлив натпревар и пред се добра атмосфера. Ноле си играше фантастично овој натпревар т.е. цела сезона честитки до него и до неговите фанови, сосема заслужено. А, Рафа редно време е да стане уште појјак и да докаже дека сеуште е број 1 во нечии срца. :)

Башка се згазив од смеење кога збореше Рафа на микрофонот, ништо не се слушаше и таков изгубен: What happened ? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom