Sassy
sultan instead of the sultan
najomilena serija
Bilo koe prasanje diskusija sezona epizoda se se moze da prasatre i da kazaete
sakam da se razvie diskisija na temava..Prasaj te me sto sakate

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сакам да те прашам нешто.
Провери низ форумов дали има тема за оваа серија? Или мака ви е на сите.
Teбе дали ти е мака да провериш да не има веќе постоечка те....уствари шо се замарам па и ја?hmm pa kako so vidov nemase..a dali im e maka nezz mozi ne se pogodil nikoj fan na niv![]()
Teбе дали ти е мака да провериш да не има веќе постоечка те....уствари шо се замарам па и ја?
Аман! Абе дете, џимејот (модераторот на овој подфорум) ти кажува дека сигурно има тема за серијава, оти е прилично стара и дека оваа ќе оди под клуч, под услов нели ако има ваква иста тема. И зошто воопшто тема за серија стара со дедо Ное (не овој нашиов шо беше)?epa mrzelo me ili ne proveriv i nemase do sea..
ako sakate komentirajte ako me barajte dali ima ili ne..nezz so e problemot samo sea![]()
epa mrzelo me ili ne proveriv i nemase do sea..
ako sakate komentirajte ako me barajte dali ima ili ne..nezz so e problemot samo sea![]()
Sвездичке, вака сега:
Прво, тој што отвора тема мора да провери дали има дупла. Ако има дупла, а отвориш, може да добиеш и казна.
Второ, колкава е веројатноста да нема тема за вака популарна и одамна почната серија? Околу 0.1%
Трето, за твоја среќа, нешто се има случено со старата тема која знам дека ја имашеПа овој пат ќе пројдеш на тие 0.1%
И уште една работа, не ставај ѕвездички во насловот на темите кои ги отвораш.
Аман! Абе дете, џимејот (модераторот на овој подфорум) ти кажува дека сигурно има тема за серијава, оти е прилично стара и дека оваа ќе оди под клуч, под услов нели ако има ваква иста тема. И зошто воопшто тема за серија стара со дедо Ное (не овој нашиов шо беше)?
aha fala za pojasnuvanjevo..iam sreka sepak ali ako na meoderatot (koj poim neamav deka e toj ali sepak ako imalo takva tema neka ja zakluci izbrise ili bilo stoo zaso stv izgubi od misla temva. ja otvotiv za da se diskutira za serijata a ne seote da se karame so kako zaso. Ok nema vise zvezdi4ki vetuvam![]()
џимеј е модераторот бр1
јас сум модераторот бр2
Затоа и ти пишавме, тоа ни е обврскаМодераторите на секој подфорум ќе ги најдеш долу-десно на првата страница од подфорумот. Најгоре-лево на подфорумот Филм и ТВ се правилата.
Добредојде на (под)форумов!