WiFi во Охрид, по можност бесплатен. Каде има?

• Креатор на темата Креатор на темата Marv
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 септември 2007
Мислења
134
Поени од реакции
4
Ќе одам во Охрид на одмор едно 15 дена, па ме интересира каде да се зака`уван на интерент со лаптоп. Wifi hotspots, или слично кај има, плажи, хотели, кафичи итн...
Да не има случајно од Он.Нет она нивноно WiFi.

Thanks.

на сите плажи шо се издадени под концесија условот е да има бесплатен бежичен интернет, ама не знам дали имаат ставено сегде.

на сите плажи шо се издадени под концесија условот е да има бесплатен бежичен интернет, ама не знам дали имаат ставено сегде.

Абе затоа и прашувам. Едно е услов друго е реалност :)
Да си знам за сигурно и пробано, а не да отидам на некоја плажа и батката од жанкот да ми рече дечки да имаме ние интернет ама 50-100 ден саат. Ми се има ова десено на црногорско.

знам на градиште дека има бесплатен нет,барем лани имаше

WiFi-to на оннет е укинато, колку за информација.

hot spots

Vo samiot ohrid imas mreza so SSID dlink-kej. Se faka okoly nemo (novoto). Isto taka tuka imam i nekolki privatni mrezi sto se so open acess.
Na plazata vo metropol imas free wifi, kako i vo Cuba Libre (novata plaza vo grad.. prasaj kade e)
Site so sigurnost rabotat posto pred nekoj den bev tamy

Имаш бежични мрежи во секој кафич, кафанче, хотел, плажи...Буквално секаде. Јас сум бил Славија/Горица 3 таму имаат. А сум видел знаци дека има и на другите плажи. Ако се рашеташ по градот имаш доста отворени мрежи, што од објекти што од приватни лица.

ima sekade niz ohrid kafici plazi ......
bi ti ja preporacal plaza lagadin 10
inace plazite site imaat bezicen besplaten internet

Овие места ги посетувам и со сигурност можам да ти кажам дека има бесплатен интернет

во кафичи: Ликвид, Кадмо и Аквариус имаш
на плажа: Лагадин 10-ка исто така :)

Фала на сите.

Па јас ке се изнасурфам бреееее ... :vozbud:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Abe so i da imas najubavo e da se frlis vo enzerono inaku so fajde od Orid ako se zalis na neto ,otkaj znaiz moe ke im se rasipi rutero a moze i skutero.

Имаш и на плажата на МЕТРОПОЛ/БЕЛВИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom