Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако си на близу треба да ја клонираш мак адресата за да имаш интернет преку wifi рутерот

а преку модем немојт wifiДома имам нет без да ја клонирам адресата, а рутер купив посебно, не ми дадоа тие
Инаку, дечково нема рутер, туку само модем.
?а преку модем немојт wifi?
Ами како го напраил братучедов незнам стварно...Преку овој немојТ
Ами како го напраил братучедов незнам стварно...
корун, со почит до тебе и твојата експертиза, но за ова ќе те надополнам. за близу треба мак адреси. срање е тоа, но така е кај нив. и јас бев нивни корисник, и морав така да го конфигурирам. а сега на телекабел хич не ми требаше такво нешто.Дома имам нет без да ја клонирам адресата, а рутер купив посебно, не ми дадоа тие
Инаку, дечково нема рутер, туку само модем.
Не лаже Корун, и јас имам Циско модем нивни и Циско рутер свој и не ми е клонирана мак адресата а сепак имам нет и на пц, и на мобилен и на лаптоп.корун, со почит до тебе и твојата експертиза, но за ова ќе те надополнам. за близу треба мак адреси. срање е тоа, но така е кај нив. и јас бев нивни корисник, и морав така да го конфигурирам. а сега на телекабел хич не ми требаше такво нешто.![]()

Лесно решение, ќе се јавам и ќе ми ресетираат MAC адреса и чао пријатно, ТК дозволуваат до 3 MAC адреси.корун, со почит до тебе и твојата експертиза, но за ова ќе те надополнам. за близу треба мак адреси. срање е тоа, но така е кај нив. и јас бев нивни корисник, и морав така да го конфигурирам. а сега на телекабел хич не ми требаше такво нешто.![]()
не помислив дека лаже, немој да си таква, човекот ќе ме замразиНе лаже Корун, и јас имам Циско модем нивни и Циско рутер свој и не ми е клонирана мак адресата а сепак имам нет и на пц, и на мобилен и на лаптоп.
Немам никаква потреба да те лажам![]()

да, може и такаЛесно решение, ќе се јавам и ќе ми ресетираат MAC адреса и чао пријатно, ТК дозволуваат до 3 MAC адреси.
не помислив дека лаже, немој да си таква, човекот ќе ме замрази
само го надополнив. а ти ако си на БЛИЗУ, и си направила така со рутерот, ..... не знам што да кажам, јас знам дека морав![]()

Не ти кажувам на памет
Дома на рутеров, баш ме интересираше дали можам се да подесам без да клонирам MAC адреса и да имам нет - успешно.
Сум бил на други места со други рутери, морав да клонирам MAC адреса.
сигурно рутерот автоматски ти ја клонира мак адресата