Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако си на близу треба да ја клонираш мак адресата за да имаш интернет преку wifi рутерот
а преку модем немојт wifiДома имам нет без да ја клонирам адресата, а рутер купив посебно, не ми дадоа тие
Инаку, дечково нема рутер, туку само модем.
а преку модем немојт wifi?
Ами како го напраил братучедов незнам стварно...Преку овој немојТ
Ами како го напраил братучедов незнам стварно...
корун, со почит до тебе и твојата експертиза, но за ова ќе те надополнам. за близу треба мак адреси. срање е тоа, но така е кај нив. и јас бев нивни корисник, и морав така да го конфигурирам. а сега на телекабел хич не ми требаше такво нешто.Дома имам нет без да ја клонирам адресата, а рутер купив посебно, не ми дадоа тие
Инаку, дечково нема рутер, туку само модем.
Не лаже Корун, и јас имам Циско модем нивни и Циско рутер свој и не ми е клонирана мак адресата а сепак имам нет и на пц, и на мобилен и на лаптоп.корун, со почит до тебе и твојата експертиза, но за ова ќе те надополнам. за близу треба мак адреси. срање е тоа, но така е кај нив. и јас бев нивни корисник, и морав така да го конфигурирам. а сега на телекабел хич не ми требаше такво нешто.![]()
Лесно решение, ќе се јавам и ќе ми ресетираат MAC адреса и чао пријатно, ТК дозволуваат до 3 MAC адреси.корун, со почит до тебе и твојата експертиза, но за ова ќе те надополнам. за близу треба мак адреси. срање е тоа, но така е кај нив. и јас бев нивни корисник, и морав така да го конфигурирам. а сега на телекабел хич не ми требаше такво нешто.![]()
не помислив дека лаже, немој да си таква, човекот ќе ме замразиНе лаже Корун, и јас имам Циско модем нивни и Циско рутер свој и не ми е клонирана мак адресата а сепак имам нет и на пц, и на мобилен и на лаптоп.
Немам никаква потреба да те лажам![]()
да, може и такаЛесно решение, ќе се јавам и ќе ми ресетираат MAC адреса и чао пријатно, ТК дозволуваат до 3 MAC адреси.
не помислив дека лаже, немој да си таква, човекот ќе ме замрази
само го надополнив. а ти ако си на БЛИЗУ, и си направила така со рутерот, ..... не знам што да кажам, јас знам дека морав![]()
Не ти кажувам на памет
Дома на рутеров, баш ме интересираше дали можам се да подесам без да клонирам MAC адреса и да имам нет - успешно.
Сум бил на други места со други рутери, морав да клонирам MAC адреса.
сигурно рутерот автоматски ти ја клонира мак адресата