White sensation во Белград - 21.05.2011

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
http://www.sensation.com/serbia/en/news/index/533/live-broadcast-sensation-serbia-11

Еве едно линкче каде ќе почне подкастот за околу 2 часа .. Мала утеха за нас. xD

Btw ФЛГ поради Х причини го откажал својот настап. Ерик-И ќе го земе неговото место во лајн-апот. Сега ми е уште повеќе мака шо нема да сум таму .... :((

Член од
22 мај 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Дали некој ќе оди на Sensaiton white (Prague)

Zdravo decki

Temava ja kreirav za da prasam dali nekoj od Makedonijava planira da odi na Sensation White vo Praga na 28-mi maj, pa ako ima da se najdeme makedoncive da odime zs mojve drugari otkazaa :D

S

StormRage

Гостин
Луѓево Белград не ојдоја не пак Прага... -_-

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Мал дел од шоуто:tv:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
А на 18ти у Сант Петерсбург да одиме ?! Таман и ќе се прошетаме, имам слушано многу убав бил градот .. :pos:

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Sensation dojde i projde...definitivno najdobar vizuelen nastan sto moze eden obozavatel na EDM da go poseti (znaci ne pishuvam klaber i transer i sve ostalo :D )
Znaci sporedba so trance energy 2010 : Muzicki daleku poslab no sepak odlicna muzika. Cela vecer imase house (normalno e toa za sensation) no ni eden od artistite ne razocara. Ingroso Ludnica, Sander perfekten, Chuckie za moe iznenaduvanje beshe mozebi i najdobar. Ostanatite trojca isto taka bea odlicni.
Show kako show....toa e nesto neobjasnivo. Totalen spektakl, laseri, fontani, vizuelizacii, plesacici, kontrolirani eksplozii....definitivno grandiozno i totalno nezaboravlivo. Bez razlika kakva elektronska muzika da slushate, barem ednas vo zivotot mora da posetite vakov nastan biejki totalno ke vi gi pomesti granicite za spektakl.

Kajgana Shop

На врв Bottom